Το μεγαλύτερο πρόβλημα

Η τελική πρόβα της ομάδας μας ενόψει του πρωτου αγώνα με την Κοπεγχάγη έστειλε ανησυχητικά μηνύματα τα οποία συνηγορούν και στο γιατί οι πρωταθλητές Δανιας θεωρούνται το ακλόνητο φαβορί στον πρώτο αγώνα. Ο Κριστιανσεν σίγουρα περίμενε να δει περισσότερα τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο κάτι που δεν έγινε. Είναι εξάλλου για αυτό που δήλωσε απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα.

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην ομάδα σχετίζεται με τη συνεισφορά δυο συγκεκριμένων παικτών. Αναφερόμαστε στους Μπρεσάν και Ντε Καμάργκο.

Πρόκειται για δυο παίκτες που ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ με την προσδοκία ή καλύτερα απαίτηση ότι θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και μάλιστα άμεσα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους ευρωπαϊκούς της στόχους.

Κανένας από τους δυο δεν το έχει πράξει μέχρι στιγμής. Για τον Μπρεσάν κάναμε ήδη μια ειδική αναφορά με αφορμή την απόδοση του στο φιλικό με την Άχνα. Είναι αυτός που βρίσκεται με την ομάδα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και σίγουρα είχε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί.

Υπάρχει όμως και ο Ντε Καμάργκο ο οποίος και στο super cup έδειξε να δυσκολεύεται αφάνταστα. Η υπομονή είναι δεδομένη και αναγκαστική αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής και των δυο δεν είναι τα καλύτερα.

Είναι για αυτό εξάλλου που γίνεται κουβέντα ίσως και για δύο μεταγραφές. Και αυτό γιατί η μπάλα δεν πάει με τη συχνότητα που πρέπει στην αντίπαλη περιοχή όπως επίσης και το ότι λείπει αυτός που θα την στείλει στα δίκτυα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X