To μήνυμα στον Ρόμο και ο διαφορετικός Μπάλογκ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τους αγώνες με την Αστάνα αλλά και μια σειρά από επιμέρους θέματα. Έστειλε λοιπόν και δημόσια μήνυμα στον Ρομό που θέλει να πάρει ευκαιρίες, σχολίασε ότι ο Μπαλόγκ είναι διαφορετικός παίκτης ενώ απέφυγε να πει κάτι ουσιαστικό όσον αφορά την απόφαση αποδέσμευσης του Ταβάρες.

Οι σχετικές δηλώσεις που έγιναν στο ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει την Αστάνα: «Η αλήθεια είναι πως ακόμη και στο πρωτάθλημα έχεις να αντιμετωπίσεις όλες τις ομάδες που ξέρεις αλλά έχουν αλλάξει πρόσωπα. Αυτό που ξέρεις είναι την κουλτούρα και τον βασικό κορμό. Έτσι και με την Αστάνα. Είχαμε δυο συναντήσεις τα τελευταία χρόνια. Γνωρίζουμε την κουλτούρα της και την έδρα της. Άλλο να πηγαίνεις για πρώτη φορά εκεί και άλλο για τρίτη φορά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Στόχος είναι να δούμε την ομάδα μας βελτιωμένη και να πάρουμε αποτέλεσμα»

Για το γεγονός πως η έδρα της Αστάνα είναι πολύ δυνατή και αν αυτό σημαίνει πως ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται καθαρό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ: «Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Ο στόχος μας θα ήταν ίδιος ακόμη και αν δεν ξέραμε την Αστάνα. Θέλουμε αποτέλεσμα που να μας δίνει προβάδισμα στην πρόκριση. Έχουμε δυο προπονήσεις σήμερα και αύριο. Είναι ευχάριστο το γεγονός πως έχουμε επιστροφές. Αναφέρομε στον Ντελατόρε και τον Ρέζα, ενώ θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει ο Σόουζα και ο Στάθης»

Για τον Μπάλογκ: «ήρθε στις τρεις τα ξημερώματα. Αν περάσει τις εξετάσεις και πάνε όλα καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής από αυτούς που υπάρχουν. Είναι στον κατάλογο β’ και αυτό είναι σημαντικό ένεκα της υπεραριθμίας αλλά τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο»

Για τον Σόουζα: «Κτύπησε στο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μπερ Σέβα. Είχε μεγάλο αιμάτωμα όμως αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε. Δεν είναι θέμα μυικού τραυματισμού. Είχαμε ενημερώσει πως θα λειτουργούσαμε στην περίπτωση του Σόουζα. Σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει και θα μπει στις προπονήσεις»

Για την κάρτα φιλάθλου και τη εισήγηση του ΑΠΟΕΛ για αναβολή: «Ο ΑΠΟΕΛ είχε κάνει αυτή την εισήγηση (για αναβολή) πριν από 20 μέρες και δεν είναι κάτι καινούργιο. Από πλευράς ΚΟΑ είχε ειπωθεί πως μέχρι την πρώτη αγωνιστική περίμεναν 60 χιλιάδες κάρτες και έχουμε 15 χιλιάδες κάρτες. Αυτό είναι θέμα και πρέπει να το δούμε σοβαρά. Υπάρχει μια πολιτική απόφαση, όμως το να μπορούμε να εφαρμόζουμε μια απόφαση ορθά είναι το ζητούμενο. Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο απότομη. Αφήναμε τα πάντα σε εκκρεμότητα και περίπου ενάμιση μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποφασίσαμε πως είναι υποχρεωτική».

Για τον Βας: «Ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για την πρόθεση παραίτησης του. Έχει μια ευκαιρία για ένα πρότζεκτ που θεωρεί πρόκληση. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον κάθε επαγγελματία»

Για τον Ταβάρες: «Οι προσθαφαιρέσεις είναι μια ανοικτή διαδικασία γενικότερα. Δεν θέλω να μπαίνουμε σε μια διαδικασία να συζητούμε υποθετικά. Να προτρέχουμε των διαδικασιών δεν είναι σωστό»

Για τον Ρουέδα: «Ο Χεσούς συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό και χαιρόμαστε πολύ. Είναι απλά θέμα χρόνου για να τον υπολογίζουμε στην αποστολή»

Για τον Ρομό και τις δηλώσεις του πως είναι απογοητευμένος που δεν αγωνίζεται: «Δεν υπάρχει παίκτης που να μην είναι απογοητευμένος όταν δεν αγωνίζεται. Από τη δική μας πλευρά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι στον Ρομό και πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ πολλά χρόνια. Ο Ρομό είναι ποδοσφαιριστής που θέλουμε να κρατήσουμε πολλά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!