Η απαραίτητη προϋπόθεση

Πλησιάζουν οι αγώνες με την Αστάνα με τον πρώτο αγώνα να θεωρείται από πολλούς ως καθοριστικός με τη λογική ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να εξασφαλίσει τη νίκη που να το καθιστά φαβορί ενόψει επαναληπτικού. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα όπως επίσης και να ανταποκριθούν καλύτερα συγκεκριμένοι παίκτες.

Με τον Ντε Βινσέτι εκτός πλάνου για τον αγώνα της Πέμπτης, η ανάγκη να δούμε τον Ζαχίντ να ανεβάζει στροφές είναι μια από τις προϋποθέσεις για να ρολάρει η ομάδα.

Ο Νορβηγός δεν μπόρεσε στους μέχρι σήμερα αγώνες να κάνει αισθητή την παρουσία του αφού και όταν ακόμα ο Μπαλταζάρ άρχισε να του δίνει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής, έδειξε να δυσκολεύεται.

Ο Ζαχίντ που έχασε και αρκετά κιλά στο διάστημα που έμεινε εκτός δείχνει να μην έχει βρει ακόμα καλό ρυθμό ενώ στον αγώνα με τη Χαποελ ήταν ιδιαίτερα νευρικός με πολλές λανθασμένες επιλογές.

Η προσδοκία όλων είναι από την Πέμπτη θα δούμε την κατάσταση να αλλάζει προς το καλύτερο έτσι ώστε να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου και όχι μόνο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!