Το νέο restart

Η πιο δύσκολη αγωνιστικά διμηνία που είχε ποτέ το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται προ των πυλών και η ομάδα καλείται να ανταποκριθεί. Έχοντας νέο προπονητή θα επιχειρηθεί εκ νέου ένα restart το οποίο σε αντίθεση με τις προηγούμενες προσπάθειες θα πρέπει να έχει συνέχεια.

Είναι σύνηθες φαινόμενο η αλλαγή προπονητή να φέρνει προσωρινή θετική αλλαγή αλλά όπως έχουμε δει τόσο με τον Τραμετσάνι όσο και με τον Ντολ αυτό δεν είχε συνέχεια.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το βάρος της ανάκαμψης πέφτει στους παίκτες οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε τα βασικά στους αγώνες πρωταθλήματος.

Οι μεταγραφές που χρειαζόμαστε δεν θα είναι διαθέσιμες σύντομα οπότε οι υφιστάμενοι καλούνται να κερδίσουν το Παραλίμνι και όχι μόνο. Ο Εφραίμ αναμένεται να είναι βασικός την Κυριακή. Ίσως να πρόκειται για την πιο χαρακτηριστική περίπτωση παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα και να πάρει την ομάδα πάνω του.

Η απουσία μια ηγετικής μορφής μέσα στον αγωνιστικό χώρο βγάζει μάτια και είναι μια παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη και λόγω των επικείμενων μεταγραφών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X