Το παράπονο του Τιμούρ

Ο προπονητής μας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα έκρινε ως μη αντιπροσωπευτικό το σκορ ενώ τα είχε και αυτός με τον τρόπο που ήρθε το πρώτο γκολ το οποίο αποτέλεσε την αρχή τους τέλους.

Οι δηλώσεις του Κετσπάγια:

«Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε 3-0 αλλά δυστυχώς από εκεί που περιμέναμε και είχαμε τις ανησυχίες δεχθήκαμε το γκολ… από στημένη φάση. Είχαμε κι’ εμείς τις ευκαιρίες μας, αρχίσαμε καλά το παιχνίδι όμως δυστυχώς ο αντίπαλος μας κέρδισε παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο. Εκεί που χρειάστηκε να κάνει την πρώτη πάσα την έκανε, εκεί που χρειάστηκε να γίνει η σέντρα έγινε και έτσι μας κέρδισαν. Δεν έχω παράπονο, τα παιδιά προσπαθήσανε, το είδε και ο κόσμος αυτό. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε αυτό το σκορ. Ξέραμε ότι το φαβορί του ομίλου θα ήταν η Σάλκε, ο κόσμος περίμενε κάτι καλύτερο αλλά είδε μια καλή προσπάθεια. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα στο Μακάρειο»

«Παίξαμε και με δέκα ποδοσφαιριστές από ένα σημείο και μετά. Δυστυχώς τα τελευταία δυο παιχνίδια δεν είχαμε όλους τους παίκτες που θα θέλαμε στην διάθεση μας. Και στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και σήμερα είχαμε αναγκαστικές αλλαγές. Θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!