Το Τσίρειο θα κρίνει πολλά

Η αγωνιστική που ακολουθεί δικαιολογημένα θεωρείται καθοριστική για όλες σχεδόν τις ομάδες που έχουν σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την ολοκλήρωση της θα ξέρουμε αν η πρωτοπόρος ΑΕΚ μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την ΑΕΛ, έχοντας αυτή τη φορά αντίπαλο την Σαλαμίνα από την οποία έχασε στον αγώνα του πρώτου γύρου. Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και στο Ανόρθωση – Απόλλων, το ζητούμενο είναι να φύγουμε νικητές από το Τσίρειο.

Η ομάδα μας μετρά δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με σχετικά καλές εμφανίσεις ή τουλάχιστον καλά διαστήματα. Ο ασθενής ΑΠΟΕΛ γιατί περί τέτοιου πρόκειται πρέπει να κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα προόδου αλλά η βαθμολογική του θέση απαιτεί και άμεσα αποτελέσματα.

Η βαθμολογική ανάκαμψη απαιτεί νίκες προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και αυτό πρακτικά σημαίνει ένα σερί νικών που θα μας δώσει την ευκαιρία να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στην κορυφή

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος αλλά η ψυχολογία και άλλοι παράμετροι καθιστούν την αγωνιστική που έρχεται καθοριστική. Είναι για αυτό που όλοι στον Αρχάγγελο  πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!