247

Καλημέρα αδέλφια,

Αλλάξαμε και ιατρικό τιμ και έπιασε, λένε, αμέσως δουλειά. Υπεύθυνος μας είπαν είναι ο Δρ Τζουρούδης. Απλά που απορία… αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος ότι πρέπει να δουλεύει 25 το 24ωρο;

Ο ίδιος ο Δρ Τζουρούδης δήλωσε αποκλειστικά στη στήλη μας:

ss1

Ήδη το γραφείο τύπου της εταιρείας τιτίβισε το ακόλουθο γραφικό:

1 copy

Πάντως αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώριτο την πρώτη μέρα που θα εξετάσει τους ποδοσφαιριστές μας. Λέγεται ότι πλήθος κόσμου (βλέπε ποδοσφαιριστές) θα κατακλείσει το γραφείο του στον Αρχάγγελο. Ακούστηκε μάλιστα ότι η σειρά μπορεί να φτάσει ως το Τζιάμπο!

2

Η στήλη μας παρουσιάζει αποκλειστική φωτογραφία της μεταφοράς του πρώτου ασθενή στο γραφείο του Δρ Τζουρούδη.

ss2

Λέγεται ότι υπήρχε καθυστέρηση από τον πρώτο ασθενή αφού μέχρι να καταγραφεί όλο το ιστορικό του από τραυματισμούς εγέμωσεν το χαρτ ντισκ του λαπτοπ του γιατρού.

Η διοίκηση μας ήδη έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας των επόμενων παικτών που θα εξετάσει ο γιατρός. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος δήλωσε ότι από αύριο θα βρίσκεται στη διάθεση του γιατρού το πρώτο του εξειδικευμένο μηχάνημα.

3

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο πρόεδρος ενημέρωσε το κοινό του ΑΠΟΕΛ ότι πέριξ του ιατρείου έχει εγκατασταθεί ήδη σύστημα εξυπηρέτησης πελατών που θα τους κρατά στη σειρά.

4

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι τραυματίες που το γυρίζουν στο αστείο…

ss3

ss5

Κλείνω με μιαν απορία…

Εκτύπησεν ο Πιέρος και δεν παίζει ο Πιατκόφσκι και σκεφτόμασταν να πιάσουμε επιθετικό. Κτυπά ο Αρτυματάς και θέλαμε μέσο. Τωρά που εκτύπησεν ο Αντωνιάδης και ο Αλεξάνδρου δεν γίνεται να σκεφτούμεν να πιάσουμεν αριστερό μπακ. Τώρα κάποιος μπορεί να πει: «Εσού έμεινες ρε Σούπαμαν να κάμνεις τον προπονητή». ΟΚ απολογούμαι αλλά… λέμε τώρα… δεν θέλουμε;

Μπάδερς, ριμέμπερ… ΑΠΟΕΛ γιουνάιτετ νέβερ λούζες

Σούπαμαν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!