Τον αποτελείωσε στη δημοσιογραφική

O Πρόδρομος Πετρίδης δεν περίμενε καν τη συνάντηση του με τον Νούνο Μοράις και μέσω σημερινών δηλώσεων του επιβεβαίωσε και τα όσα αναφέραμε και ενωρίτερα. Μιλώντας σε δημοσιογραφική στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων εμαφνίσεων είπε βασικά ότι η διοίκηση δεν θεωρεί ότι ο Μοράις μπορεί να προσφέρει ως ποδοσφαιριστής στο ΑΠΟΕΛ.

Ως αντισταθμιστικό μέτρο της απόρριψης η διοίκηση θα του προτείνει ένα πόστο για να μείνει τυπικά στην ομάδα. Λέμε τυπικά αφού ο πρώην πλέον αρχηγός δεν είναι έτοιμος για οποιοδήποτε  πόστο με ουσιαστικές ευθύνες.

Η σχετική δήλωση Πετρίδη:

“Με όλο το σεβασμό προς το Νούνο… Ο Νούνο Μοράις είναι μια εξαίρεση στο ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του. Από την στιγμή που στο αγωνιστικό πλάνο ίσως δεν θα βρίσκεται σε βαθμό πρώτης γραμμής, παρόλο που του κάναμε μια αρκετά καλή πρόταση, ο ίδιος επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Απ’ εκεί και πέρα στο μεσοδιάστημα εξελιχθήκαν αρκετά, με άλλες μεταγραφές. Σεβόμενοι τον άνθρωπο Νούνο Μοράις και όσα πρόσφερε στο ΑΠΟΕΛ, εμείς σκεφτόμαστε να τον αξιοποιήσουμε – αν και εφόσον ο ίδιος είναι πρόθυμος που αρχικά τοποθετήθηκε ότι είναι – σε άλλο πόστο. Θα έρθει μάλλον απόψε στην Κύπρο να δούμε από κοινού πως θα τον αξιοποιήσουμε. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στο ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά δεν νομίζω να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X