Βάζουν τέλος στο κρυφτούλι

Θέλοντας και μη πλέον τα χρονικά περιθώρια είναι τέτοια που οι δυο πλευρές θα αναγκαστούν σήμερα να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να σώσουν ότι σώζεται. Τους τελευταίους μήνες με ευθύνη ή και ανοχή όλων έχει δημιουργηθεί ένα τοξικό κλίμα γύρω από το παρόν και μέλλον του Μοράις στον ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση Πετρίδη με τη σύμφωνο γνώμη και των Ιταλών δεν επιθυμεί παραμονή του Μοράις στο ρόστερ της ομάδας. Η αιτιολόγηση δεν είναι πειστική αλλά αυτό δεν έχει πλέον ιδιαίτερη σημασία.

Και αυτό γιατί τις τελευταίες εβδομάδες οι προσθήκες παικτών που έγιναν είναι τέτοιες που μόνο με αρκετές αποδεσμεύσεις μπορεί να χωρέσει θέση για τον αρχηγό.

Ο Μοράις από την πλευρά του έχοντας ως τρανταχτή απόδειξη τη συνεισφορά του στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, κρίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα  μας για ακόμα ένα χρόνο.

Η διοίκηση από την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε τις προθέσεις της στην προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Το πλάνο λοιπόν προβλέπει να προταθεί στον Μοράις άμεση αφυπηρέτηση και να του δοθεί μια θέση στην οργανωτική δομή της ομάδας.

Ποια θα είναι αυτή και κατά πόσο ο Μοράις θα αποδεχτεί ένα διορισμό που σε αντίστοιχες περιπτώσεις φάνηκε να έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X