Τον πιστεύουν και το εισπράττει

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια ομάδα είναι να πιστεύουν οι παίκτες στις ικανότητες και χαρακτήρα του προπονητή τους. Αυτό φαίνεται πλεόν με τρόπο ξεκάθαρο να συμβαίνει στην ομάδα μας κάτι που σχολιάσε ο πλέον αρμόδιος. Και το είπε με τρόπο που δεν φαίνεται να αποτελεί ευσεβή πόθο αλλά κάτι που συμβαίνει στην πράξη.

Οι δηλώσεις του Τραμεντσάνι:

«Να ευχαριστήσω τον προπονητή της Νέας Σαλαμίνας. Η ομάδα του δικαιολόγησε απόλυτα τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Όντως μας δυσκόλεψαν πολύ στα πρώτα 25 λεπτά. Μετά το πρώτο γκολ ανεβήκαμε Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Παίξαμε όχι ατομικά αλλά σαν ομάδα και αυτό είναι πιο σημαντικό και από την τακτική και το σύστημα».

Για το νέο τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ…

«Είμαι ευχαριστημένος με την αλλαγή που κάναμε. Είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Πιστεύουν περισσότερο στην δουλειά που κάνουμε και σε μένα. Άλλαξε ο τρόπος που σκεφτόμαστε και η ψυχολογία. Αν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού θα το δούμε και ανάλογα με τους αντιπάλου».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!