Τον Ρίισε;

Σ’ ένα μέρος της αυτοβιογραφίας του ο Τζον Αρνε Ρίισε περιγράφει τη νύχτα που ο Μπέλαμι μπήκε στο δωμάτιό του και άρχισε να τον χτυπάει με ένα μπαστούνι του γκολφ!

Στις 21/2 του 2007, η Λίβερπουλ έπαιζε στο Καμπ Νόου με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι «reds» πήραν την πρόκριση και στη συνέχεια αποκλείστηκαν από τη Μίλαν.

Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, αρκετοί είχαν πιει αρκετά κι ένας εξ αυτών ήταν ο Μπέλαμι, ο οποίος είχε παρεξήγηση με τον Ρίισε. Βέβαια, το θέμα δεν έμεινε στα… λόγια.

Τι συνέβη; Δείτε πως περιγράφει το περιστατικό ο Νορβηγός:

«Ξύπνησα μέσα στο σκοτάδι, άκουσα κάποιον να ανοίγει την πόρτα. Φυσικά, πίστεψα ότι ήταν ο Άγκερ. Γύρισα, τα μάτια μου ήταν μισόκλειστα λόγω της νύστας μου και δεν είδα καθαρά. Όμως, κάτι με έκανε να καταλάβω ότι δεν ήταν ο Άγκερ. Τότε, είδα τον Κρεγκ Μπέλαμι μ’ ένα μπαστούνι του γκολφ δίπλα στα πόδια μου.

Ο Στιβ Φίναν που μοιραζόταν το δωμάτιο με τον Μπέλαμι, ήταν επίσης εκεί, αλλά δεν έκανε κάποια κίνηση. Ο Μπέλαμι σήκωσε το μπαστούνι και άρχισε να χτυπάει όσο πιο δυνατά μπορούσε. Θα μπορούσαν τα χτυπήματα να τερματίσουν την καριέρα μου, αλλά πρόλαβα να μαζέψω τα πόδια μου.

Πετάχτηκα από το κρεβάτι για να προστατεύσω τον εαυτό μου και να αποφύγω τα χτυπήματα. Τότε, ο Μπέλαμι γύρισε και μου είπε ‘Κανένας δεν μου δείχνει ασέβεια μπροστά στους άλλους. Δε με νοιάζει αν θα πάω φυλακή. Έχω αρκετά χρήματα για να πάνε τα παιδιά μου σχολείο και τα πάντα. Δε με νοιάζει. Θα σε γ… ω’. Σήκωσε το μπαστούνι και άρχισε να χτυπάει ξανά. Από την αδρεναλίνη δεν αισθάνθηκα πόνο εκείνη την στιγμή, αλλά με χτύπησε πολύ δυνατά.

Θα μπορούσε να με έχει τραυματίσει σοβαρά. Την ίδια στιγμή, ήξερα ότι μπορούσα να τον ακινητοποιήσω και να τον χτυπήσω, διότι ήμουν πιο μεγαλόσωμος. Ήξερα ότι αν έκανα επίθεση στον Μπέλαμι, η καριέρα μου στη Λίβερπουλ θα τελείωνε. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. ‘Άσε κάτω το μπαστούνι και έλα να παίξουμε ξύλο με τις γροθιές μας. Έλα. Μια κανονική μάχη’. Στάθηκε και με κοίταξε. Μετά μου είπε ‘αύριο στις 9 το πρωί θα συναντηθούμε και θα το τελειώσουμε’. Έφυγε ύστερα απ’ αυτό».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!