Τράμπες

Ο Μιλτής λέει και στο δικαστήριο αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος αλλά έχει σημασία το ότι η αρρωστημένη σχέση ΑΚΕΛ και Ομόνοιας παίρνει τόσο επίσημη μορφή.

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν για την τράμπα στην περιοχή Χαλαιπιανές…

Αναφορικά με την πληρωμή των χρεών από τον κ. Χριστόφια στον κ. Νεοφύτου και σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο, ο ενάγων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναβάθμιση πολεοδομικής ζώνης και στην ιδέα του εναγόμενου να πωληθεί ένα κτήμα που ανήκε σε εταιρεία του ΑΚΕΛ στην περιοχή Χαλεπιανές:

«Το σχέδιό του ήταν, για την εξόφληση των χρεών προς εμένα, να πωληθεί ένα κτήμα που ανήκε σε εταιρεία του ΑΚΕΛ στην περιοχή Χαλεπιανές. Η ιδέα για αναβάθμιση της πολεοδομικής ζώνης ανήκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών Χαρίλαο Σταυράκη. Μετά την αναβάθμιση ο ενάγων υπολόγιζε το κτήμα να πωληθεί σε επενδυτές έναντι 50-60 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2010 ο εναγόμενος έδωσε οδηγίες στον τότε υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη να ξεκινήσει τις διαδικασίες για αλλαγή ζώνης. Ήμουν παρών σε αυτή τη συνάντηση στο Προεδρικό. Μετά τη ρήξη μου με τον εναγόμενο, ο Άντρος Κυπριανού προσπάθησε να βρεθούν τρόποι να εξοφληθούν τα οφειλόμενα ώστε η υπόθεση να μην καταλήξει στο δικαστήριο. Δυστυχώς η προσπάθεια δεν τελεσφόρησε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!