Τρέλανες και εμάς

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε πολλά ή και τίποτε αφού όλοι συμφωνούν πως οι αντοχές και ικανότητες της ομάδας μας θα δοκιμαστούν πραγματικά στο Astana Arena. Αυτό που επισκιάζει την αγχωτική αλλά δίκαιη επικράτηση επί της Αστάνα είναι το φαινόμενο Καζού.

Το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς μας είναι ο 23χρονός Βραζιλιάνος αφού με τις αλλοπρόσαλλες επιδόσεις του κατά τη διάρκεια των αγώνων δίνει την καλύτερη αφορμή σε ειδικούς και μη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είδαμε και ψες τον Βραζιλιάνο να δυσκολεύεται να ανταποκριθεί σωστά στα αμυντικά του καθήκοντα. Κάποιες λανθασμένες τοποθετήσεις ή και αποκρούσεις μάλιστα δημιούργησαν ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα στους συμπαίκτες και τον κόσμο αλλά εκεί που δεν το περίμενε κανείς έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας.

Ο Κάζου ενισχύοντας την υποψία ότι πρόκειται για έναν επιθετικογενή παίκτη βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και με μια κεφαλιά έκανε αυτό που δεν μπόρεσε κανένας από τους μεσοεπιθετικούς  μας.

Οι οπαδοί μας στις κερκίδες σχεδόν απορημένοι πανηγύρισαν έντονα το γκολ και στη συνέχεια τα social media πήραν φωτιά.

Το φαινόμενο Κάζου και η προτροπή των αρμοδίων για υπομονή σχολιάστηκε και μετά τον αγώνα με τη Χαποελ από τη στήλη Πίκος. Η εκτίμηση ότι πρόκειται για την αδούλευτη εκδοχή του Μποαβεντούρα είναι τουλάχιστον αισιόδοξη αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη στήριξη.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις παικτών ή και προπονητών είναι φανερό ότι ο Κάζου θα βελτιωθεί και θα μάθει πάνω μας με όλα τα θετικά και αρνητικά που συνεπάγεται αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!