Βρέθηκε το φάρμακο!

Η πληγή στο αριστερό άκρο είναι εδώ και μήνες τέτοια που κάποιοι θεωρούν ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της ακατάσχετης αιμορραγίας. Στη Veltins Arena φαίνεται να έχει προκύψει ένα καλό φάρμακο που θα μπορέσει να επουλώσει την πληγή μέχρι τον Ιανουάριο οπότε ο Κετσπάγια καλείται να φέρει παίκτη που να μπορεί να σηκώσει το βάρος .

Το τι έγινε στον αγώνα με την Σάλκε είναι πλέον γνωστό. Είναι κάτι που συζητούν πολλοί εδώ και ένα χρόνο και αφορά το γιατί δεν δοκιμάστηκε ποτέ στη συγκεκριμένη θέση ο Καρλάο.

Ο Κετσπάγια λοιπόν πήρε την απόφαση, δίνοντας οδηγίες στον Βραζιλιάνο να καλύπτει το αριστερό άκρο αφού οι Αστίθ και Αμορίν ήταν οι δυο στο κέντρο της άμυνας. Η προσαρμογή του Καρλάο ήταν άμεση αφού έδειξε να έχει την απαιτούμενη άνεση να κινηθεί σωστά με ή χωρίς την μπάλα.

Με τις αποκρούσεις και την όλη του παρουσία μετάδιδε σιγουριά και το ότι η Σάλκε δεν απείλησε σχεδόν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο, σχετίζεται και με τον Καρλάο.

Το πόσο συχνά θα τον βλέπουμε να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Ο Καρλάο έχει τα χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να ανταποκρίνεται αλλά η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας. Εκεί που οι τραυματισμοί και οι κάρτες είναι επίσης συχνοί και είναι για αυτό που απαιτείται η προσθήκη ενός ακόμα αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!