Η επούλωση της πληγής

Μπορεί κάθε αγωνιστική ο Αντωνιάδης να βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο και να δέχεται δικαιολογημένα έντονη κριτική για τα λάθη του αλλά όλο και περισσότεροι πλέον αντιλαμβάνονται ότι η λύση του προβλήματος είναι να γίνει αυτό που δεν έγινε το καλοκαίρι.  Η στελέχωση του ρόστερ έγινε με έναν ερασιτεχνικό τρόπο γεγονός που αποτυπώνεται πλήρως σήμερα. Φάνηκε όμως από τον Ιούλιο με αφορμή τους αγώνες με τη Βαρντάρ ότι είχαμε πρόβλημα αλλά οι τότε υπεύθυνοι εθελοτυφλούσαν.

Η ανοικτή πληγή στο αριστερό άκρο προκαλεί προβλήματα από απώλειες βαθμών, προκρίσεων και γενικότερη αμυντική δυσλειτουργία και η ανοικτή πληγή πλέον προκαλεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο όπου η στοχοποίηση οποιουδήποτε και κυρίως του Αντωνιάδη δεν βοηθά σε τίποτε. Από την άλλη είναι εμφανές ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται πλέον ούτε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και είναι για αυτό που ο Κετσπάγια προτίμησε τον Αλεξάνδρου στον αγώνα με την Ομόνοια.

Η ουσία και η πιθανή λύση στο πρόβλημα θα έρθει μέσω της μεταγραφικής περιόδου. Είναι για αυτό που την περασμένη εβδομάδα ευχηθήκαμε να υπάρχει ήδη το σχετικό short list αφού η πληγή πρέπει να επουλωθεί το συντομότερο δυνατό.

Ο Κετσπάγια καλείται να φέρει στον ΑΠΟΕΛ ένα αριστερό μπακ που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και θα μπορεί να πάρει θέση βασικού το συντομότερο δυνατό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!