Ξεσκίστε τους

Η αγωνιστική συνέπεια και η ανάγκη να γίνει το ΓΣΠ έδρα είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας ενόψει του αποψινού αγώνα. Ο αντίπαλος είναι γνωστός. Οι πράσινοι χόχοι έχουν και φέτος το γνωστό και μοναδικό στόχο που είναι το βαθμολογικό κέρδος στους μεταξύ μας αγώνες, με την προσδοκία ότι αυτό θα οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στη μη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα δεδομένα για τον ΑΠΟΕΛ είναι γνωστά και λένε ότι αν οι παίκτες του Τραμετσάνι παρουσιαστούν σοβαροί και αποτελεσματικοί θα φτάσουν στο ζητούμενο.

Η απουσία του Ιωάννου εξισορροπείται με την επιστροφή του Βούρου με τον προπονητή μας να καλείται να εφαρμόσει ένα ορθόδοξο πλάνο με παίκτες που θα μπορούν να αποδώσουν στις θέσεις που θα αγωνιστούν.

Οι εκτιμήσεις θέλουν τον Μοράις να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Αυτό λέει η λογική αλλά πρέπει να θυμίσουμε ότι ο προπονητής μας προ μηνός προτίμησε ένα περίεργο δίδυμο Ζαχίντ – Σόουζα.

Οι καιρικές συνθήκες κάνουν ακόμα πιο δύσκολο να μαζευτεί ο κόσμος που θα έπρεπε στο γήπεδο αλλά ούτε και αυτό αποτελεί δικαιολογία. Σωστά ο αγώνας χαρακτηρίστηκε ως καθοριστικός σε σχέση με τους επτά που έχουν απομείνει, οπότε η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!