Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει!

Τίποτα ακόμη δεν κερδήθηκε. Ούτε η 3η νίκη επί του απόλλωνα, ούτε το +1 μας διασφαλίζει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμη 21 βαθμοί διαθέσιμοι και αρχής γενομένης με τους χόχους, πρέπει να τους κερδίσουμε όλους για να στεφθούμε πρωταθλητές και πάλι. Δεν χωρεί καμία δικαιολογία να αυτοκτονήσουμε και να πάθουμε εμείς ότι κάναμε στους άλλους τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν είναι η ώρα για ανάλυση συστημάτων, ποιοι παίκτες παίζουν και ποιοι δεν παίζουν. Ότι και να αποφασίσει ο προπονητής πρέπει να το υποστηρίξουμε με πάθος. Σκοπός είναι οι νίκες και μόνο οι νίκες και όπως θέλουν αυτές ας έρθουν και με οποιουσδήποτε παίκτες ας έρθουν. Απλά πλέον τα λάθη μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα, γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε διπλά προσεκτικοί και μελετημένοι ειδικά οι προπονητές και οι παίκτες.

Θεωρούμε ότι ο απόλλωνας θα παίζει φιλικά στα εναπομείναντα παιχνίδια και ότι μόνο μαζί μας θα παίξει πραγματικό ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα νέο τελικό πρωταθλήματος στο ΓΣΠ όπως πέρυσι. Θα χρειαστεί να τους κερδίσουμε και 4η φορά για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έτσι στρώσαμε όμως και έτσι πρέπει να κοιμηθούμε!

Μακριά λοιπόν από την έπαρση και τον εφησυχασμό που μας διακατέχουν κατά καιρούς. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά και όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 28ο συνολικά στην ιστορία του ενδοξότερου και μεγαλύτερου σωματείου.

Ο καθένας λοιπόν από εμάς ας κάνει αυτό που πρέπει να κάνει από το δικό του πόστο για να έρθει και αυτό το πρωτάθλημα στον ΑΠΟΕΛ μας. Πολύ απλά ας κάνουμε αυτά που δεν κάναμε τους προηγούμενους μήνες.

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!