Υπομονή και προσμονή

Η προσπάθεια για ενίσχυση δεν έφερε αποτέλεσμα αφού οι παίκτες που ήταν στο short list δεν ήταν θετικοί και πλέον αξιολογούνται άλλες επιλογές. Αυτό προκύπτει μέσα από τα λεγόμενα του Πετεβίνου ο οποίος αναδεικνύει επίσης την ανάγκη να κάνουμε σαν ομάδα υπομονή με την ελπίδα ότι κάποιοι παίκτες θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας σχολίασε επίσης τις περιπτώσεις των Ντε Βινσέτι αλλά και αυτών που ίσως φύγουν αντί να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με το ΑΠΟΕΛ..

«Για την Ευρώπη είναι αλήθεια ότι μπορεί να μπει η ετικέτα του ΑΠΟΕΛ ως φαβορί. Σε αυτές τις φάσεις με τις ιδιαιτερότητες που επικρατούν υπάρχει ψηλή επικινδυνότητα και όταν προσθέσεις όλα τα άλλα τότε δεν μπορείς να νιώθεις σίγουρος για οτιδήποτε. Θα πρέπει να αναλύσουμε τους δύο αντιπάλους μέχρι την Πέμπτη και σε σχέση και με το ταξίδι θα πρέπει να τρέξουν και κάποια άλλα θέματα. Το πρωτόκολλο της UEFA έχει συμφωνία με εταιρίες σε διάφορες χώρες, για τα τεστ ώστε να εγκρίνονται τα ταξίδια. Είναι δύσκολα τα πράγματα με τα ταξίδια λόγω του κορωνοϊού, έχουμε μάθει ως ΑΠΟΕΛ σε αυτά, όμως, δεν μας ξενίζει… Είναι τα θέματα τα υγειονομικά και υπάρχει αρκετή μελήτη ώστε να είμαστε συνεπείς. Από την άλλη παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και το αγωνιστικό για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στον επόμενο γύρο».

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ;
«Είναι ικανοποιημενος ο κ. Ουζουνιδης σε σχέση με τα δεδομένα της εποχής. Ο Μπεν Σαχάρ θα δουμε αν θα κριθεί έτοιμος για να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ντε Βινσέντι ξεκίνησε προπονήσεις και αρχίζει σιγά σιγά η επιστροφή. Ο Ουζόχο μπήκε στο γήπεδο, χρειάζεται αρκετό χρόνο, μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται αυτό,  πάει αρκετά καλά. Δεν έχουμε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα».

Θα ταξιδέψει κάποιος στο Σαν Μαρίνο, για να παρακολουθήσει από κοντά τους πιθανούς αντιπάλους; «Μας απάντησαν αρνητικά από την UEFA. Ζητήσαμε να έχουμε αυτή την διευκόλυνση αλλά δεν το επέτρεψε. Αναμένουμε να δούμε αν θα είναι τηλεοπτικό».

Για δημοσιεύματα που αφορούν τον Σα;
«Αν είναι δυνατόν να φτάσουμε στο σημείο να διαψεύσουμε σε αναφορές που μιλούν για προτάσεις, ακόμη και για παίκτες που δεν προτάθηκαν καν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει φέτος. Αν γράφτηκαν 100 παίκτες, οι 95 δεν είχαν καμία σχέση».

Για τους Τάαμαρι, Ζαχίντ, Ιωάννου υπάρχει κάτι νεότερο;
«Διατηρούν συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχουμε καμία συζήτηση με καμία ομάδα, ούτε από τους παίκτες μας έχει μεταφερθεί ενδεχόμενη πώλησης. Έχουμε διαμηνύσει σε όλες τις πλευρές ότι δεν μπορούμε να συζητούμε μετά τις 15 Σεπτεμβρίου για το θέμα αυτό».

Για τις μεταγραφές;
«Είχαμε έρθει σε συζητήσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές, δεν έχουν καταλήξει και τώρα κοιτάμε άλλες περιπτώσεις. Το παζάρι ανοίγει, οι επιλογές αυξάνονται. Είναι θετικό αλλά δεν έχει φτάσει στο σημείο που οι παίκτες θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Είναι δύσκολο για τις ομάδες. Δεν μπορούμε να παίζουμε με ψηλά κασέ γι’ αυτό και δείχνουμε υπομονή. Δεν υπάρχει περίπτωση με παίκτη που να πω πως είμαστε λίγο πριν τις μετεγγραφές. Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X