Υποψιασμένοι για να μην την πάθουμε

Η ομάδα μας μετρά ήδη απώλειες που δεν θα έπρεπε αφού δεν έβαλε γκολ στον ουραγό Άρη ενώ μας κέρδισε και η Ανόρθωση μέσα στην έδρα μας. Για να αποφύγουμε τα χειρότερα θα πρέπει να είμαστε προσανατολισμένοι στον μεγαλύτερο στόχο που είναι το πρωτάθλημα αλλά και να μην θεωρούμε τίποτε δεδομένο.

Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για την ανάγκη να είμαστε υποψιασμένοι και όχι μόνο…

«Μπαίνουμε σε ένα κύκλο αγώνων με φορτωμένο πρόγραμμα και αγώνες υψηλών απαιτήσεων. Πέραν των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουμε και παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που θέλουν πρωτάθλημα. Θα πρέπει να τα δούμε όλα βήμα, βήμα. Τώρα είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι με την Δόξα. Είναι επίσης δύσκολο παιχνίδι . Μπορεί να μην πρωταγωνιστεί αλλά άρχισε καλά την χρονιά, είναι στην πρώτη τετράδα και έδειξε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος» είπε αρχικά.

Σας κάνει ζημές η Δόξα τα τελευταία χρόνια…
«Μας έκανε ζημιές τα τελευταία χρόνια και μάλιστα εντός έδρας. Τώρα θα είναι στο ΓΣΖ το παιχνίδι και είμαστε υποψιασμένοι όπως υποψιασμένοι πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι. Το θέμα της αντεπίθεσης μπορεί να το αντιληφθεί κανείς στο ότι το ΑΠΟΕΛ θα μείνει πίσω. Η βαθμολογική πραγματικότητα δείχνει ότι όλοι έχουν χάσει βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο ουσιαστικοί».

Για τους τραυματίες…
«Οι προπονήσεις θα δείξουν ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Πιο κοντά είναι ο Εμπεσίλιο και ο Εφραίμ. Ο Μιλάνοφ στις επόμενες εφτά μέρες ελπίζουμε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Ορ. Λίγο πιο μετά αναμένουμε και τον Μπερτόλιο. Το πρόβλημα με τον Καρλάο έχει να κάνει με το θέμα της ξεκούρασης. Του δίνεται χρόνος για να μπορέσει να πάρει κάποιες ανάσες και να επανέλθει στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ».

Για συνάντηση προέδρων ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας…
«Έγινε επαφή για να συναντηθούν οι δύο Προέδροι και όταν θα υπάρξει κατάληξη θα υπάρξει και ενημέρωση. Φαίνεται ότι θα πρέπει να βγάζουμε και δελτία τύπου για τις συναντήσεις. Θέλουμε να κοιτάξουμε τα σημαντικά θέματα που προκύπτουν και αφορούν όλες τις ομάδες. Σύντομα είναι και η γενική συνέλευση της ΚΟΠ που θα τεθούν κάποιαν θέματα και είναι καλό για γίνεται μια προεργασία».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X