Ζητείται Ηγέτης

Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της δεκαετίας βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Ο επόμενος ευρωπαϊκός μας αγώνας θα κρίνει πολλά, και αυτό ίσως για πρώτη φορά να μην αποτελεί μια τετριμμένη έκφραση και σχήμα λόγου. Θα κρίνει το οικονομικό μέλλον της εταιρείας, θα κρίνει την εμπιστοσύνη στον προπονητή, θα κρίνει τις επιλογές της διοίκησης για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας τα τελευταία χρόνια και χωρίς αμφιβολία θα κρίνει και το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Έχοντας στην πλάτη της ένα νέο ρεκόρ μεταγραφών, η ομάδα μας ψάχνει απεγνωσμένα τον ηγέτη που θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Και δυστυχώς αυτός προς το παρών αγνοείται.

Έχοντας χάσει τον φυσικό της ηγέτη από πέρσι με την αλλαγή καθηκόντων του Νούνο, ο ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του προσπαθούν να δουν ποιος από όλους αυτούς τους παίχτες που βρίσκονται στον Αρχάγγελο μπορεί να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Οι πολλές και συνεχείς αλλαγές ράστερ δεν ευνοούν στον να συμβληθεί ο κόσμος με έναν ποδοσφαιριστή που να μπει στην κουλτούρα του ΑΠΟΕΛ και να πάρει τα σκήπτρα. Και με την αγωνιστική του απόδοση αλλά και με την γενική του παρουσία στην ομάδα.

Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη καμπή της πιο δοξασμένης δεκαετίας της ομάδας μας ζητείται ηγέτης. Αν υπάρχει στο προφίλ των νέων παιχτών κάποιος που θέλει και μπορεί να αναλάβει τον ρόλο αυτό θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την συνέχεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X