Ζωντανοί

Με τη σημερινή ισοπαλία η ομάδα μας έμεινε ζωντανή στο θεσμό του κυπέλλου και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό. Βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν οι ποδοσφαιριστές που αν ήταν λίγο πιο συγκεντωμένοι ίσως να δικαιούνταν και κάτι περισσότερο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς καμιά ιδιαίτερη φάση αφού και οι 2 ομάδες ήταν προσεκτικές στο να μην δεχθούν γκολ. Το 0-0 ήταν φυσιολογικό και δίκαιο.

Στο δεύετρο ημίχρονο ο προπονητής των χόχων πήγε να εφνιδιάσει κάνοντας 4 αλλαγές ταυτόχρονα. Στο 51′ καταφέραμε να προηγηθούμε με τον Κλωναρίδη που βρέθηκε μόνος τους μετά από απόκρουση μπροστά σε κενό τέρμα. Προηγήθηκε ωραία ενέργεια από Ζαχίντ και Ντογκαλά.

3 λεπτά κράτησε η χαρά μας αφού οι χόχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε μια εύκολη φάση για την άμυνα μας. Οι αλλαγές των Κατσαντώνη, Ντε Βινσέντι και Μπεν Σαχάρ δεν βοήθησαν αν και ο τελευταίος μπορούσε να σκοράρει αν δεν τον σταματούσε, με το γάντι, ο διαιτητής.

Κορυφαίος με διαφορά όπως πάντα ο Ζαχίντ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ
Ουζόχο, Ενσούε, Βινίσιους, Σάντος, Ζαμπάλα, Λουντέμο (84′ Ντε Βινσέντι), Ανουάρ, Ζαχίντ, Ντονγκαλά, Κλωναρίδης (58′ Κατσαντώνης), Γκάρνερ (84′ Μπεν Σαχάρ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X