Πιστεύει

Το πιστεύει ο προπονητής μας και μπράβο του. Μακάρι να τα καταφέρει. Ξέρει ότι αν σκοράρει και δεν δεχθεί γκολ παίρνει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι. Για 1001 λόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου έκαναν αρκετά καλή προσπάθεια. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και βάλαμε σε πολύ δύσκολη θέση τους εαυτούς μας. Παρόλα αυτά, στο επόμενο παιχνίδι χρειαζόμαστε ένα τέρμα για να προκριθούμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε χωρίς να δεχτούμε και αυτό θα κάνουμε…”.

Είδαμε το ΑΠΟΕΛ πολύ καλύτερο. Πέρα από την αλλαγή σχήματος, τι άλλο έκανε καλύτερα η ομάδα;

“Έπαιξαν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές μου. Είχαν καλύτερη διάθεση και πλέον ότι έχει απομείνει για να κυνηγήσουμε από στόχους είναι το κύπελλο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θεωρώ ότι το έχουν αντιληφθεί οι παίκτες μου και στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Τώρα για τους σχηματισμούς και τα υπόλοιπα… Όταν κερδίζεις μπορείς να λες ότι θέλεις, όταν δεν κερδίζεις μπορούν να λένε οι άλλοι ότι θέλουνε”.

Που πρέπει να επικεντρωθεί η ομάδα ώστε να πάρει την πρόκριση; Είδαμε να γίνεται η ζημιά ξανά από τον Λέζιακς…

“Ο Λέζιακς είναι πραγματικά ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Σήμερα είχε 2-3 προσπάθειες με μπαλιές που όλες ήταν πολύ επικίνδυνες. Δεν μπορείς να βάλεις man to man σε κάποιο ποδοσφαιριστή για να μην βγαίνει. Είναι αναπόφευκτο με κάποιους παίκτες. Έπαιζα στην ίδια θέση, το ίδιο συνέβαινε πολλές φορές… Και εμείς κάνουμε μπαλιές αλλά δεν βάζουμε γκολ, δεν έχουμε πολλές ασίστ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πετύχουμε τέρμα και να μην δεχτούμε”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X