Άγρυπνος και συγκινημένος!

Η προδιαγραφόμενη αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς θα είναι δύσκολη και άκρως συγκινησιακή για όλους μας. Αυτό διαπιστώθηκε και σήμερα σε όσους ήταν σήμερα παρών στη δημοσιογραφική του προπονητή μας όταν αυτός κλήθηκε να απαντήσει για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ. Ο Γιοβάνοβιτς όπως αναμενόταν απέφυγε την ξεκάθαρη απάντηση λέγοντας ότι όλα θα παίξουν ρόλο στην απόφαση του αφού όπως είπε «δεν μπορώ να δω αυτή την ομάδα σαν οποιαδήποτε άλλη που δούλεψα ή θα δουλέψω». Για ακόμα μια φορά τόνισε τη σημασία του αγώνα με την Αεκ λέγοντας πως δεν θα κοιμηθεί αν ήσυχος αν δεν το κατακτήσουμε και μαθηματικά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ«Για να εκπληρώσουμε το στόχο μας και να κερδίσουμε την ΑΕΚ πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιγνίδι. Έχουμε μπροστά μας 90 λεπτά σκληρής δουλειάς».

Για τον τίτλο«Μέχρι να εξασφαλίσει η ομάδα μου μαθηματικά το πρωτάθλημα δεν θα κοιμηθώ ήσυχος. Δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι πραγματικότητα. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να ολοκληρώσουν σαν πρωταθλητές. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Είναι ο μεγαλύτερος μας στόχος. Αυτό μόνο σκέφτομαι 24 ώρες το 24ωρο».

Για την απόδοση της ομάδας «Ο φίλαθλος είναι φυσιολογικό να θέλει πάντα το καλύτερο. Το ποδόσφαιρο όμως είναι σκληρό. Η ομάδα μου δουλεύει εδώ και χρόνια στα όρια της».

Για τα αγωνιστικά νέα«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση μου με μοναδική εξαίρεση τους Σέρτζιο και Ατόρνο».

Για το μέλλον του στο ΑΠΟΕΛ και για το γεγονός ότι πέρσι τόνισε ότι θα είναι στην ομάδα όσο έχει κίνητρο…«Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα σημαντικό και όμορφο κομμάτι της ζωής μου. Δεν μπορώ να δω αυτή την ομάδα μόνο σαν επαγγελματίας προπονητής. Είμαι πεντέμισι χρόνια συνεχόμενα και εφτά χρόνια την τελευταία δεκαετία σε αυτή την ομάδα. Eίναι ένα σημαντικό και όμορφο κομμάτι της ζωής μου. Σαν προπονητής τα γνώρισα όλα. Έζησα μόνο όμορφες στιγμές. Όλα παίζουν ρόλο, δεν μπορώ να δω αυτή την ομάδα σαν οποιαδήποτε άλλη που δούλεψα ή θα δουλέψω»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!