Έγινε και αυτό!

Δεν μπορούν να αφήσουν την ομάδα και τον κόσμο να προσηλωθεί σε αυτά που πρέπει οι διοικούντες. Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Eintracht φαίνεται να έκριναν σκόπιμο και πρέπον να καταγγείλουν στην αστυνομία το συμβούλιο των οργανωμένων λόγω της προχτεσινής τους ανακοίνωσης. Ο πρόεδρος του συνδέσμου κλήθηκε σήμερα από την αστυνομία να δώσει εξηγήσεις ενώ όπως πληροφορούμαστε δέχτηκε κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και απειλή αφού του λέχθηκε πως αν γίνουν επεισόδια στο γήπεδο θα θεωρηθεί υπεύθυνος! Πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση να ανησυχούσε για πιθανές ακραίες αντιδράσεις των οργανωμένων σε περίπτωση που η εξέλιξη του αγώνα δεν ήταν καλή και έκρινε ως πιο σωστή επιλογή να στραφεί στην αστυνομία.

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και η διοίκηση σχεδόν καθημερινά επιβεβαιώνει ότι δυσκολεύεται αφάνταστα να διαχειριστεί σωστά τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Η ενότητα είναι άγνωστη λέξη και κάτι που δεν επιδιώκεται καν αφού βολεύει να συντηρούνται σκοτεινές δυνάμεις και φαντάσματα.

Παρακαλούμε τους οπαδούς μας και ιδιαίτερα αυτούς που θα βρίσκονται σε λίγες ώρες στη νότια κερκίδα να ξεχάσουν όλα αυτά που συμβαίνουν και με την παρουσία τους να αποδειχτούν εκ φύσεως ανώτεροι.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!