Έγινε το αναμενόμενο με τον Τόνι!

Από τα ξημερώματα σας ενημερώσαμε ότι βρωμά η περίπτωση του Τόνι κάτι που επιβεβαιώθηκε μέσα από την ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ που ενημερώνει ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Νιγηριανό επιθετικό. Πέραν της έλλειψης επαγγελματισμού από τον νεαρό Νιγηριανό, η ομάδα μας μένει εκτεθειμένη αφού δεν γνώριζε όταν ανακοίνωνε τον παίκτη τα προβλήματα τραυματισμού του. Πέραν τούτου όμως από μια ομάδα με εμπειρίες Champions League θα ανέμενε να μιλά με μάναζερ που γνωρίζουν κατά πόσο ο παίκτης έχει υπογράψει σε περισσότερες από μια ομάδες. Είναι επίσης επιπόλαιο να μην γνωρίζουν τα αρμόδια άτομα στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ ότι απαιτούνται συγκεκριμένες χρονοβόρες διαδικασίες προκειμένου να εκδοθεί βίζα σε μη Ευρωπαίο πολίτη και να το διαρρέουν στα μμε αλλά όχι στην επίσημη ανακοίνωση.

Η επιχείρηση υποβάθμισης του όλο χειρισμού από πλευράς Ερωτοκρίτου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αλλά αυτό που έχει σημασία πλέον είναι να επικεντρωθούν όλοι στον αυριανό αγώνα της χρονιάς.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι διαπιστώθηκε πως ο ποδοσφαιριστής Anthony Nnaduzor Nwakaeme διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας με ομάδα από το Ισραήλ. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί η κατ’ αρχήν συμφωνία που υπογράφτηκε χθες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!