Έμμεσες προτροπές για ενδοοικογενειακή διευθέτηση

Εν αναμονή της απογευματινής συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας στην οποία θα αποφασίστει πως θα χειριστεί το θέμα που πρόεκυψε με την προσφυγή του σωματείου στην ΑΔΕΑ, άρχισαν οι προτροπές για διευθέτηση της διαφοράς ενδοοικογενειακά. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας Χρίστος Τριανταφυλλίδης με δηλώσεις του στη Goalnews προτρέπει τις δυο πλευρές «να κρατήσουν τη διαφορά που προέκυψε ενδοοικογενειακά, για να δοθεί η λύση για το καλό του ΑΠΟΕΛ και να μην επιτρέπουν να γινόμαστε περίγελως». Φυσικά ακόμα και στην περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου υπάρχουν σκοπιμότητες και κινήσεις τακτικής αφού όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Τριανταφυλλίδης έδωσε νομική συμβουλή στο σωματείο για το όλο ζήτημα, όποτε ήταν και αυτός ενήμερος για το ενδεχόμενο προσφυγής στην ΑΔΕΑ!

Επί της ουσίας πρέπει να επαναλάβουμε ότι το σωματείο επιχειρεί μέσω της εσχάτης λύσης που είναι η ΑΔΕΑ να αναγκάσει την εταιρεία ΑΠΟΕΛ και την ΚΟΠ που μπήκε μπροστάρης να εμπλέκει το σωματείο για τις μεταγραφές και εγγραφές ποδοσφαιριστών. Ο λόγος που το σωματείο απαιτεί αυτή την ανάμειξη είναι γιατί σε περίπτωση διάλυσης της εταιρείας, οι συγκεκριμένες υποχρεώσεις προς αθλητές και προπονητές θα βαραίνουν το σωματείο.

Ρεαλιστικά το ενδεχόμενο διάλυσης της εταιρείας είναι περισσότερο από απομακρυσμένο και είναι για αυτό που τονίζουμε ότι το όλο ζήτημα προκύπτει για λόγους αρχής αλλά και επειδή υπάρχει ανησυχία από πλευράς σωματείου για το μέγεθος των ελλειμματικών προϋπολογισμών της εταιρείας.

Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής και αναμένουμε να δούμε αν οι πρωταγωνιστές της αντιπαράθεσης μπορούν να συμφωνήσουν για το τι θεωρείται συμφέρον για τον ΑΠΟΕΛ!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!