Έμμεσο φταίξιμο στον κόσμο!

Φαίνεται ότι η νίκη ξεθάρρεψε τη διοίκηση που με τον τρόπο της επιχειρεί να ρίξει το φταίξιμο για την μέτρια εικόνα που παρουσιάζει εδώ και μήνες η ομάδα στις αντιδράσεις μερίδας του κόσμου. Ο Τάκης Αντωνίου σηκώνει το ως συνήθως το αχρείαστο βάρος στα δύσκολα αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι οι όποιες αντιδράσεις του κόσμου (ακόμα και οι ακραίες) δεν αποτελούν το βασικότερο λόγο της μέτριας εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα μας. Ο Αντωνίου σε δηλώσεις του καλεί τους πάντες να επιδείξουν σύμπνοια και να παραμείνουν στην ίδια πλευρά και έχει δίκαιο. Γνωρίζει όμως ότι οι πρώτοι που δείχνουν διάθεση να ταχθούν απέναντι από την ομάδα είναι συγκεκριμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Αντωνίου μιλώντας στο Σουπερ Σπορτ ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε αφοριστική κριτική προς τον Γιοβάνοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε το πιο δυνατό όπλο του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε αναγκασμένοι να υποδείξουμε στον Αντωνίου ότι η στάση που τηρεί η διοίκηση δημόσια και μη απέναντι στον προπονητή είναι τέτοια που δίνει αφορμές στο να στοχοποιείται ο Γιοβάνοβιτς για πολλά και διάφορα.

Η στάση της διοίκησης στο θέμα των πρόσφατων «δηλώσεων» του προπονητή είναι μόνο η κορυφή στο παγόβουνο, ενώ όπως έχουμε τονίσει ξανά όλα περιστρέφονται γύρω από τη στάση που τηρεί πρωτίστως ο πρόεδρος της εταιρείας στο θέμα παραμονής ή όχι του Γιοβάνοβιτς.

Οι σημερινές δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου στο Σούπερ Σπορτ.

«Σημειώνω την αντίδραση των δικών μας παικτών μετά το γκολ που πετύχαμε και εκεί φάνηκε πόσο μεγάλη σημασία έχει οι παίκτες να έχουν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος αυτός, γιατί υπάρχει μια αμφισβήτηση το τελευταίο διάστημα, δεν θα το πω αχαριστία αλλά οι αμφισβητίες αν θέλουν να αμφισβητήσουν κάποιον αυτή είναι η διοίκηση και όχι οι παίκτες και ο προπονητής. Αυτή η μηδενιστική κριτική μόνο αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Είδαμε παίκτες που ήταν πανικοβλημένοι στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο με όλα αυτά που ακούνε. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια στην ομάδα. Δεν χρειάζεται μόλις έχει πρόβλημα η ομάδα κάποιοι να πηγαίνουν στην άλλη πλευρά του ποταμού και να κάνουν τους κατήγορους. Η κριτική να γίνεται αλλά όλοι να παραμένουμε στην ίδια πλευρά. Αυτή η ομάδα έχει τους παίκτες και το υπόβαθρο για να πετύχει τους στόχους της. Αν το κλίμα που θα επικρατήσει στην ομάδα είναι αυτό των τελευταίων ημερών τότε δεν θα πάμε μπροστά. Δεν υπήρξε μόνο πανικός αλλά αφοριστική κριτική στον προπονητή της ομάδας ο οποίος είναι το πιο δυνατό όπλο του ΑΠΟΕΛ στα τελευταία χρόνια και εξακολουθεί να παραμένει το πιο δυνατό όπλο. [Πρέπει να σταθούμε δίπλα στον προπονητή».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!