Έρχεται ο Ζοσέ Μοράις!

Ο άγνωστος σε πολλούς αλλά με εντυπωσιακό βιογραφικό ως βοηθός προπονητής Ζοσέ Μοράις είναι ο βασικός υποψήφιος για να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της ομάδας μας. Πρόκειται για 49χρονο Πορτογάλο ο οποίος τα τελευταία 6 χρόνια ήταν βοηθός του Μουρίνιο σε Ίντερ, Ρεαλ Μαδρίτης και Τσέλσι! Τον Μοράις πρότεινε στον ΑΠΟΕΛ ο ίδιος ο Μουρίνιο σε ψεσινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόδρομο Πετρίδη. Ο Μοράις προσπαθεί να έρθει στην Κύπρο για να συζητήσει με τη διοίκηση και παρόλο που το αρχικό πλανοτον ήθελε να φτάνει απόψε, οι καιρικές συνθήκες ίσως το αναβάλουν για αύριο.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Μοράις εξασφάλισε ετήσια άδεια από την Τσέλσι έτσι ώστε να δουλέψει ως προπονητής στην Al Shabab FC της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί κατέκτησε το Super Cup και τον Οκτώβριο αποχώρησε αν και αήττητος λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση της ομάδας.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι εμπειρίες και οι επιτυχίες του στις ομάδες που δούλεψε ως βοηθός προπονητής του Μουρίνιο είναι τέτοιος που τον καθιστούν ιδανικό για τη θέση του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ. Ο Μοράις μιλά άπταιστα 4 γλώσσες γεγονός που θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην άμεση προσαρμογή του σε περίπτωση που συμφωνήσει με την ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!