Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες

Κάθε άλλο παρά αυθόρμητη και απρογραμμάτιστη ήταν η εκτόξευση κροτίδων ‎κατά την είσοδο των διαιτητών στο γήπεδο και αργότερα προς τον πάγκο μας. Η Αελ σχεδίασε όλο το σκηνικό χτες, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα έντονο κλίμα τρομοκρατίας μέσα από το οποίο θα μπορούσαν να εκφοβήσουν διαιτητές και αντιπάλους έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους. Η οργανωμένη προσπάθεια τους εξελίχθηκε σε διάφορα μέτωπα και με συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές.

Γύρω στις 3:30 στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό 6-7 αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο έπεσαν πάνω σε σπόντες και βίδες που κάποιοι είχαν τοποθετήσει λίγη ώρα πριν με αποτέλεσμα να σκάσουν όλα τους τα λάστιχα.

Τα ball boys μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν μια δασκαλεμένη ομάδα 18χρονων που εκτελούσαν κατά γράμμα τις εντολές που τους είχαν δώσει από την ηγεσία της Αελ. Αυτοί που βρίσκονταν στην πλευρά της κερκίδας μας προκαλούσαν με χειρονομίες, προσδοκώντας σε αντίδραση των οπαδών μας που θα προκαλούσε διακοπή του αγώνα.

Κάθε φορά που έδιναν την μπάλα στους παίχτες μας την συνόδευαν με βρισιά, έφτυναν μέσα στα μπουκάλια νερού των παιχτών μας και προκλητικά καθυστερούσαν την εξέλιξη του αγώνα.

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, όλα τα ρούχα και αντικείμενα που βρίσκονταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ είχαν κλαπεί και εξαφανίστηκαν. Οπαδοί της αελ βρίσκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν απρόσκοπτα να ξυπνήσουν τους οπαδούς τους από το λήθαργο και να τους οργανώσουν χωρίς κανένας να τους ζητά τον λόγο.

Όλα αυτά φανερώνουν τις πραγματικές προθέσεις της επίσημης Αελ και την οργανωμένη προσπάθεια τους για να μετατραπεί το χτεσινό ματς σε κόλαση. Μία λίγα λόγια, προσχεδιασμένα έσπειραν ανέμους και τώρα θα πρέπει να θερίζουν την θύελλα που δημιούργησαν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!