Έτσι μεγαλώνουμε

Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και θα θέλατε να δημοσιευθούν στο apoel.net. To κείμενο πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχει ύβρεις.

Η περηφάνια που ζούμε για τον ΑΠΟΕΛ μας, δεν επισκιάζεται από την κατάκτηση ενος πρωταθλήματος με μέτρια απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς. Καμιά φορά όταν πετυχαίνεις τους στόχους σου χωρίς να ιδρώσεις ιδιαίτερα, σε κάνει πιο δύνατο, για να κατάλαβεις ότι με λίγο ιδρώτα θα γιόρταζεις 1-2 μήνες νωρίτερα. Αυτό είναι το μάθημα που πρέπει να πάρουμε από την φετινή χρονιά. Αυτό είναι που πρέπει να μας κάνει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Έτσι μεγαλώνουμε.

Αυτή η ομάδα έχει γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή ομάδα που λαμβάνει μέρος στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Έχει γίνει ομάδα Ευρωπαικής εμβέλειας, με στόχους και φιλοδοξίες αναλογικά τις ίδιες με τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Το πρωτάθλημα τελείωσε, μας βρήκε στην κορυφή και πλέον το μόνο που σκεφτόμαστε είναι εκείνα τα απογεύματα του καλοκαιριού με τους 40 βαθμούς κελσίου. Που φεύγουμε για το γήπεδο με στόχο την νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά σε εκείνη την απίστευτη κλήρωση των ομίλων του Champions league. Έτσι μας συνήθισαν. Έτσι μεγαλώνουμε.

Πλέον στην ομάδα μας παρακαλούν να έρθουν οι μισοί παίχτες που αγωνίζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Και αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα μας είτε παίζουν είτε όχι δεν θέλουν να φύγουν ποτέ. Δείγμα της υγιής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, το όνομα του ΑΠΟΕΛ που αποτελεί από μόνο του μεγάλο  κίνητρο, τα τρόπαια που έρχονται πλέον περπατώντας στο γήπεδο, αλλά σίγουρα και του μισθού που μπαίνει κάθε τελευταία μέρα του μήνα. Έτσι μεγαλώνουμε.

Ο Ρίισε, κάτοχος τροπαίου Champions League με καριέρα σε Liverpool, Roma, Fulham νομίζαμε ότι ήρθε για τουρισμό, αλλά πανηγύρισε το πρώτο και τελευταίο του double. Το έκανε με την ομάδα μας. Δεν πρόσφερε όσα περιμέναμε, αλλά πρόσφερε περισσότερα απότι νομίζαμε θα έδινε στην αρχή  της χρονιάς που είχε τα περιττά κιλά του και δεν ήξερε που πατούσε στο γήπεδο. Παίρνω το παράδειγμα του Ρίισε για τον απλούστατο λόγο. Ο Ρίισε έχει μια μανία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Που κολλά αυτό; Όταν θα παίξουμε το πρώτο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι θα μας θυμηθεί, θα μας ευχηθεί καλή επιτυχία. Θα το δουν πολλοί, μας έχουν μάθει πολλοί, θα μάθουν ακόμη περισσότεροι. Έτσι μεγαλώνουμε.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει την μεγάλη ευκαιρία επιτέλους να ξεφύγει από τον δεύτερο. Πρέπει επιτέλους να το κάνουμε. Να το κάνουμε για ανοίξει και ο δρόμος για ιδιόκτητο γήπεδο, για ατέλειωτα πάρτι στον εξώστη και για ένα Ευρωπαϊκό. Ευρωπαϊκό ναι. Η Ντνίπρο πήγε στον τελικό…

Έτσι θα μεγαλώσουμε,

Νικόλας Παυλίδης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!