Έφυγαν «ντοπαρισμένοι»

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς επί κυπριακού εδάφους. Μπροστά σε περισσότερους από 500 οπαδούς που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, η ομάδα έδειξε έτοιμη και πλέον ψυχολογικά «ντοπαρισμένη». Στις απουσίες των Μορφή, Νικολόσκι και Πίντο προστέθηκε αυτή του Κοσόφσκι αφού δεν ήρθε ακόμη η μπλε κάρτα του.

Αύριο το απόγευμα (4:00μμ) είναι προγραμματισμένη η διάσκεψη τύπου ενώ δύο ώρες αργότερα η ομάδα μας θα προπονηθεί στο στάδιο Gradski, για τελευταία φορά πριν από το παιχνίδι. Μαζί με το προπονητικό και το ιατρικό τιμ θα πετάξουν οι: Χιώτης, Κίσσας, Ιωάννου, Κόντης, Χρίστου, Ηλία, Παναγιώτου, Πουρσαϊτίδης, Seghiri, Florea, Broerse, Morais, Haxhi, Χαραλαμπίδης, Μιχαήλ, Ηλία, Zewlakow, Mirosavljevic, Paulista και Παπαθανασίου. Την αποστολή θα συνοδεύουν ο πρόεδρος της εταιρείας Κυριάκος Ζιβανάρης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργίου και τα μέλη του Δ.Σ. Άντης Πολυδώρου, Θεόδωρος Κυριακίδης, Τέλης Ιωαννίδης και Μάριος Αθανασίου.

>

Ευχή όλων είναι να μπούμε με το δεξί στα ευρωπαϊκά σαλόνια, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι για πολλούς λόγους, κυρίως ψυχολογικούς. Εξίσου σημαντικό είναι η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό και δεμένο σύνολο που θα πείσει τους όλους ΑΠΟΕΛίστες για τις δυνάμεις της, και θα την σπρώξει στον επόμενο γύρου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, δίνοντας έτσι και μια οικονομική ένεση στη διοίκηση. Η πρόκριση είναι εφικτή φτάνει οι παίκτες να μείνουν προσγειωμένοι και να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!