Έχουμε καθήκον

Είναι γεγονός ότι η νίκη του Κεραυνού την Παρασκευή ήταν καθοριστική. Είναι για αυτό που πολλοί είπαν ότι η ομάδα του Στροβόλου έχει πλέον τον πρώτο λόγο αφού δείχνει ικανή να διαφυλάξει το πλεονέκτημα έδρας που έχει. Η σειρά των αγώνων συνεχίζεται απόψε στις 7.30 στο Λευκόθεο σε έναν αγώνα που έχουμε καθήκον να κερδίσουμε. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε το 2-2 έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη-πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Μπορεί η ψυχολογία παικτών και οπαδών μας να επηρεάστηκε από την τελευταία ήττα αλλά όλοι έχουν καθήκον να ξεχάσουν τι έγινε την Παρασκευή και να παρουσιαστούν έτοιμοι.

Ο κόσμος όπως φάνηκε πολλές φορές φέτος μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη και κατάληξη του αγώνα και είναι για αυτό που η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γεμάτο Λευκόθεο στέλνει το μήνυμα ότι ο κόσμος πιστεύει και θέλει την ομάδα να παλέψει.

>

Από την πλευρά τους καλαθοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έχουν καθήκον να αποδείξουν ότι πέρα από το να θέλουν, μπορούν να περιορίσουν τον Κεραυνό και με καλή απόδοση να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο αγώνα. Πλέον δεν τίθεται θέμα υποτίμησης του αντιπάλου μας όπως είχε αρχικά λεχθεί αφού ο τραυματισμός του καλύτερου τους παίκτη δε δείχνει να επηρεάζει τη συνολική απόδοση της ομάδας τους.

Απεναντίας είναι η αστάθεια των δικών μας παικτών που δείχνει να επηρεάζει και να καθορίζει τους μέχρι στιγμής αγώνες. Γουίλερ και Παντούρης είναι για ξεχωριστούς λόγους βαρόμετρο για την ομάδα μας και όποτε δεν μπορούν να κάνουν αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο έχουμε σοβαρά προβλήματα.

Κύπελλο και προγραμματισμός
Σε αυτούς τους δυο τομείς στρέφεται πλέον η προσοχή όλων στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ αφού το τελευταίο κίνητρο και ενδιαφέρον που υπήρχε αφορούσε τον εντός έδρας αγώνα μας με την Ανόρθωση. Όσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου η ομάδα μας περιμένει ουσιαστικά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης έχοντας σαν στόχο την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο θέμα προγραμματισμού καθημερινά αξιολογούνται πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προτείνονται ενώ ο Γιοβάνοβιτς περιμένει να δει και ποιοι παίκτες από την Ελλάδα και κυρίως από τις μεγάλες ομάδες θα αποδεσμευτούν. Όσον αφορά τον Ζε Κάρλος ισχύουν τα όσα γράψαμε προ ημερών ότι δηλαδή υπάρχει ακόμα προβληματισμός κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι άλλες περιπτώσεις όπως των Κόντη και Φλορέα έχουν κλείσει ενώ για τον Βραζιλιάνο όχι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!