Αγχώθηκε ο καναλάρχης!

Η χρεοκοπημένη Ανόρθωση βρήκε καλύτερη προσφορά για τα τηλεοπτικά της από αυτήν του Κουτσοκούμνη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ξανά ένα μπάχαλο από αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει ο καρεκλοκένταυρος της ΚΟΠ. Όπως είναι γνωστό η Ανόρθωση υπόγραψε με την ΚΟΠ TV λαμβάνοντας μάλιστα ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ για να μπορέσει να περάσει τα κριτήρια. Τώρα όμως θέλει να δώσει στη Cyta τα δικαιώματα για το 2016-19 και ο αγχωμένος Κουτσοκούμνης εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα! Έχει χάσει τόσο το μέτρο μάλιστα που για ακόμα μια φορά ενημερώνει ότι χρησιμοποίησε το ρευστό που διαθέτει για να δώσει προκαταβολές στα σωματεία προκειμένου αυτά να περάσουν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Προκατοβολές όμως που αφορούν μέρος των εσόδων της τριετίας 2016-19.

Ουσιαστικά με την ανοχή όλων συντηρεί μια φούσκα αφού δεν τον συμφέρει να σκάσει επί προεδρίας του. Μικρός Μπλάτερ όνομα τζαι πράμαν!

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποιεί στο κοινό ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου έχει υπογράψει από τις 19/05/2014 συμβόλαιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019 με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οι πρόνοιες της συμφωνίας αυτής δεν παρέχουν το δικαίωμα διακοπής της συμφωνίας για οποιοδήποτε λόγο.

Μας ξενίζει το γεγονός ότι ενημερωνόμαστε από διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου δέχεται προτάσεις για πώληση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, για την ίδια περίοδο κάτι το οποίο θεωρούμε ανεπίτρεπτο τόσο σε ότι αφορά την κείμενη νομοθεσία, όσο το Καταστατικό και τους Κανονισμούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου λίγες μέρες μετά την υπογραφή της μεταξύ μας συμφωνίας, έλαβε ένα μεγάλο ποσό σαν προκαταβολή, ποσό το οποίο έχει χρησιμοποιήσει για αποπληρωμή υποχρεώσεων της προς ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου έχει αδειοδοτηθεί από την αρμόδια Επιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την περίοδο 2014-2015.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!