Αδύνατοι και εκτός γηπέδου

Οι διαμαρτυρίες των διοικούντων μετά το τέλος του αγώνα για τη διαιτησία ήταν φυσιολογικές αφού ο Χρυσοστόμου και οι βοηθοί του έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έντονη διάθεση να προσαρμόσουν τον αγώνα στα μέτρα του Ερμή. Η ανοχή στο σκληρό παιχνίδι και τα πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο λειτούργησαν εις βάρος της ομάδας ενώ το αποκορύφωμα ήταν το γκολ-χέρι στο οποίο ο βοηθός Πέτρου έκλεισε τα μάτια. Με την ομάδα μας όμως ανύπαρκτη μέσα στο γήπεδο και να γλυτώνει τη συντριβή από συγκυρίες στο πρώτο ημίχρονο, δύσκολα μπορεί κάποιος να αναδείξει τη διαιτησία ως βασικό λόγο της ήττας. Αυτό που βγάζει μάτια πάντως και είναι ανησυχητικό είναι η φοβερή αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να δράσει προληπτικά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ναι, αναφερόμαστε στη διοίκηση Ερωτοκρίτου η οποία έχει ρόλο παρατηρητή στα όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά και καθορίζουν ως ένα βαθμό την τύχη των αγώνων.

Ακούσαμε ψες τον Ραφαήλ να δηλώνει με παράπονο και θυμό όλα όσα γράφαμε από την Παρασκευή που επισημοποιήθηκε η επιλογή Χρυσοστόμου. Έγκαιρα αναφέραμε ότι ο Φανιέρος φρόντισε παρασκηνιακά να οριστεί το διαιτητικό τρίο της αρεσκείας του και τους κινδύνους που υπάρχουν με την επιλογή Χρυσοστόμου ο οποίος σε 40 μέρες «κρεμάζει» τη σφυρίχτρα.

Δυστυχώς στη νέα τάξη πραγμάτων του κυπριακού ποδοσφαίρου η διοίκηση Φανιέρου είναι ικανότερη από τη διοίκηση Ερωτοκρίτου στην προστασία της ομάδας και στις παρασκηνιακές επαφές με τα κέντρα αποφάσεων.

Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα και ο λόγος που είδαμε χτες έναν ΑΠΟΕΛ ανήμπορο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Με αυτά τα δεδομένα η αντίδραση των Ερωτοκρίτου και Ραφαήλ μπροστά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα είναι φυσιολογική.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!