Αλλαγή τώρα

Με εξαίρεση τον ΑΠΟΕΛ, το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει χρεοκοπήσει αφού εδώ και καιρό οι ομάδες με την ανοχή της ΚΟΠ προσπαθούν να ξεγελάσουν την UEFA όσον αφορά τα γνωστά οικονομικά κριτήρια. Η θορυβημένη από τις εξελίξεις ομοσπονδία προσπαθεί με ημίμετρα (διεξαγωγή αγώνων υπό το φως της ημέρας) να δώσει ανάσες στα σωματεία ενώ η ίδια και οι υπάλληλοι της έχει θησαυρίσει τα τελευταία χρόνια. Ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα είναι ο ηλίθιος κανόνας που αφορά το άναμμα και τη ρίψη των φωτοβολίδων. Έχουμε γράψει πολλές φορές για τους επιπόλαιους χειρισμούς του ΑΠΟΕΛ για το συγκεκριμένο θέμα που είναι εκ των πραγμάτων μια από τις άμεσα επηρεαζόμενες ομάδες. Πλέον η χρονική συγκυρία και τα δεδομένα είναι τέτοια που επιβάλουν την αλλαγή έτσι ώστε στο νέο πρωτάθλημα να μην ισχύσει ο σχετικός κανονισμός του κεκλεισμένων των θυρών ή της όποια εξαγοράς της ποινής. Η ομάδα μας πρέπει άμεσα να πρωτοστατήσει έτσι ώστε μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες να αξιώσουν αλλαγή στο καταστατικό της ΚΟΠ. Από τη στιγμή που οι μισές ομάδες απειλούνται με κλείσιμο είναι αστείο να υπάρχει ένας κανονισμός που διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα και στερεί από τις ομάδες σημαντικά χρήματα.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων θυρών για το νέο πρωτάθλημα ενώ το άναμμα φωτοβολίδων στον αγώνα με την Ανόρθωση συνεπάγεται και δεύτερη ποινή. Όλα αυτά πρέπει να πάνε στον κάλαθο των αχρήστων και για να γίνει αυτό θα πρέπει η διοίκηση Ερωτοκρίτου να αναλάβει άμεσα δράση. Είναι περιττό να πούμε ότι όσο και αν μειωθεί η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας δεν υπάρχει η πολυτέλεια να δώσουμε ούτε έναν αγώνα χωρίς την παρουσία οπαδών μας.

Διοίκηση και οργανωμένοι έδειξαν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν το άναμμα φωτοβολίδων το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και στα play offs, οπότε η μόνη διέξοδος είναι η αλλαγή των σχετικών πειθαρχικών ποινών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!