Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί εναντίον των κινέζων η ομάδα μας αφού το χτύπημα που δέχτηκε ο Μιχάλης Καψής στον αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση τον αφήνει εκτός πλάνων του προπονητή. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός δεν προπονήθηκε καθόλου την Πέμπτη, ενώ ο μαγνητικός τομογράφος στον οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή έδειξε ελαφριάς μορφής διάστρεμμα το οποίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί αφού το ενδεχόμενο υποτροπής και μεγαλύτερης ζημιάς είναι μεγάλο. Με αυτά τα δεδομένα το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σεγκιρί και Δασκαλάκη αφού ο πρώτος ξεπέρασε τα πρόβλημα που αντιμετώπιζε στις αρχές της εβδομάδας. Ο Δασκαλάκης πρωτίστως θα έχει την ευθύνη να περιορίσει στο ελάχιστο τη δραστηριότητα του Βακουφτσή ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα αγωνιστεί. Ο Σεγκιρί που φέτος είναι ένας από τους πολλούς που δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει την απόδοση του στα επιθυμητά επίπεδα θα πρέπει με τη σειρά του και εν τι απουσία του Καψή να παίξει το ρόλο του ηγέτη της αμυντικής γραμμής.

Η μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στο χώρο του κέντρου όπου σίγουροι θεωρούνται οι Σατσιάς, Φερναντές και Μακρίδης. Η απόδοση των τριών αυτών ποδοσφαιριστών θα είναι βαρόμετρο για την τελική έκβαση του αγώνα αφού ο αρχηγός είναι αυτός που θα έχει την ευθύνη να ανακόπτει τις επιθετικές πρωτοβουλίες του αντιπάλου, ενώ οι Μακρίδης και Φερναντές θα πρέπει να οργανώσουν την ομάδα με τρόπο που να μας καθιστά επικίνδυνους. Οι δο άλλες θέσεις που δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως αφορούν τη θέση του αμυντικού χαφ και αυτή του αριστερού χαφ. Μιχαήλ και Έμερσον είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του αμυντικού χαφ και η απόφαση του ποιος θα αγωνιστεί αναμένεται επίσης να παίξει το δικό της ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Μπορεί ο Μιχαήλ να έχει προβάδισμα αλλά και ο Έμερσον έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει στην ομάδα λύσεις τόσο ανασταλτικά όσο και οργανωτικά, αλλά το ότι αγωνίστηκε ολόκληρο ενενηντάλεπτο την Τετάρτη ίσως να λειτουργήσει αποτρεπτικά.

Για τη θέση του αριστερού χαφ ή επιθετικού όπως αρέσκονται κάποιοι να λένε το δίλημμα φαίνεται να είναι ακόμα μεγαλύτερο και η τελική απόφαση του Πίντο ή Ζε Κάρλος αναμένεται με αγωνία. Παρά το ότι ο Πίντο δεν μπόρεσε (όπως κανείς άλλος) να κάνει τη διαφορά αγωνιζόμενος στη συγκεκριμένη θέση είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και όταν η ομάδα αμύνεται, ενώ και το ύψος του θεωρείται στα συν αφού η ομάδα έχει πρόβλημα στον τομέα αυτό. Από την άλλη ο Ζε Κάρλος μπορεί να διασπάσει την οποιαδήποτε άμυνα και η παρουσία του και μόνο αναγκάζει τους αντιπάλους να έχουν έννοια και την αριστερή πλευρά και όχι μόνο τους χώρους που κινείται ο Μακρίδης. Επιπλέον ο Βραζιλιάνος θεωρείται ο πιο κατάλληλος παίκτης στο να δώσει βοήθειες στον Μαχλά.

Όλα αυτά είναι δικές μας εκτιμήσεις στην προσπάθεια μας να μπούμε στο μυαλό του Ουζουνίδη κάτι το οποίο κανείς δεν μπορεί να κάνει! Το ποιοι έντεκα θα ξεκινήσουν τον αγώνα είναι κάτι που θα γνωρίζουμε λίγο πριν τον αγώνα. Ανεξαρτήτως ατόμων είναι δεδομένο και κάτι σαν λαϊκή απαίτηση να υπάρξει κατάθεση ψυχής από όλους έτσι ώστε η ομάδα να στείλει τα κατάλληλα μηνύματα εντός και εκτός..

Τρύφωνος και ο Θεός βοηθός
Ένας διαιτητής που έδειξε στο πρόσφατο παρελθόν να επηρεάζεται από τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο κληρώθηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα. Οι ικανότητες τους είναι δεδομένες και το ζητούμενο είναι να έχει καθαρό μυαλό για να μην τινάξει τον αγώνα στον αέρα.

_____________________________________________________________

ΑΠΟΕΛ-ομόνοια
Τα λόγια είναι πλέον περιττά αφού γνωρίζουμε όλοι με ποιους έχουμε να κάνουμε και το Σάββατο θα βρεθούμε και πάλι αντιμέτωποι μαζί τους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί ενωμένος και παθιασμένος για την νίκη αφού αυτός ο κόσμος δεν συμβιβάζεται με κανένα άλλο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Είμαστε αισιόδοξοι πως οι παίκτες θα αποδώσουν ενώ η Νότια κερκίδα εννοείται πως θα κερδίσει την μάχη με τους απέναντι. Αυτοί όμως που θα πρέπει να κάνουν την διαφορά είναι οι συν-ΑΠΟΕΛιστες της Δυτικής κερκίδας. Χωρίς εγωισμούς και ξεροκεφαλιές εμείς δηλώνουμε υπεύθυνα πως για το καλό της ομάδας σας θέλουμε δίπλα μας για ενενήντα ολόκληρα λεπτά. Ακολουθήστε τον ρυθμό μας, πάρτε τον παλμό μας, δώστε την ψυχή σας για τον ΑΠΟΕΛ μας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσιολογικά επειδή απλά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι ανίκητος όταν σπρώχνει την ομάδα όπως πρέπει.

Το Σάββατο ξεκινούμε από νωρίς την και για αυτό το ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ θα είναι ανοικτό από το μεσημέρι.

Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πορεία θα αναχωρήσει, όπως πάντα, από εκεί.

Αστυνομικά μέτρα:
• Ο χώρος στάθμευσης για τον ΑΠΟΕΛ είναι Νοτιοδυτικά του ΓΣΠ, ενώ θα πάμε και θα φύγουμε από το γήπεδο μέσο των Λατσιών και της Λακατάμιας.
• Το NUEVO CAMPO και οι χώροι στάθμευσης που βρίσκονται Βόρεια του σταδίου είναι για τον αντίπαλο. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν από και προς το γήπεδο θα είναι από τον Ορφανίδη.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΑΘΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!