Ανασκόπηση μπάσκετ

Με συμπληρωμένες τις 5 πρώτες αγωνιστικές τα αποτελέσματα δείχνουν πως η ομάδα μας είναι μέσα στους στόχους της και μπορεί να πάρει και τους δύο τίτλους. Μετρούμε μόνο μια ήττα και αυτή με 2 πόντους από τον Κεραυνό στο Στρόβολο και αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού το πρόγραμμα του 2ου γύρου είναι αρκετά ευνοϊκό για την ομάδα μας αφού όλα τα δύσκολα παιχνίδια θα είναι στο Λευκόθεο. Στα αξιοσημείωτα είναι το ότι η ομάδα δεν έχει κάνει καμία αλλαγή κάτι που δείχνει πως οι επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι ήταν σωστές και αυτό δίνει μια δυναμική στην ομάδα αφού οι παίχτες θα είναι πιο δεμένοι μεταξύ τους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας είναι η σκληρή άμυνα που ήταν ο λόγος που κερδήθηκαν τα παιχνίδια με την ΕΘΑ και ΑΕΚ όταν η ομάδα δεν ήταν καλή επιθετικά. Με μια γρήγορη ματιά να επιχειρήσουμε μια ανάλυση των παιχτών μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Εύκολα κάποιος μπορεί να διαπιστώσει πως ο παίχτης αποκάλυψη είναι ο Mike Morisson ο οποίος μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερος και με το σπαθί του πήρε τη θέση του βασικού σέντερ από τον έμπειρο Chan. Πολύ καλοί οι Mokongo και Troupe που δίνουν αρκετές λύσεις στα παιχνίδια.

Ο Stiggers έχει πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του όμως τα λάθη που κάνει στους αγώνες δεν ανταποκρίνονται στην μεγάλη του εμπειρία. Πολύ καλός και ο Kremen μέχρι στιγμής με τα νούμερα του να επιβεβαιώνουν τους λόγους για τους οποίους τον ήθελαν οι προπονητές παρόλο που ήταν άγνωστος στο κυπριακό μπάσκετ.

Η ομάδα περιμένει περισσότερα από τους Chan, Wells και Grant οι οποίοι δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο που θα ήθελαν οι προπονητές. Ο Νεοφύτου, όπως πάντα είναι φιλότιμος και εργατικός και εκτελεί πιστά τις οδηγίες των προπονητών δίνοντας λύσεις όπου του ζητηθεί.

Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή με το παιχνίδι στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα. Ένα δύσκολο παιχνίδι που μια ενδεχόμενη νίκη θα δώσει ψυχολογικό ντοπάρισμα στην ομάδα και ταυτόχρονα πίεση στον πρωτοπόρο Κεραυνό που θα έχει δυσκολότερο πρόγραμμα στη συνέχεια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!