Ανατροπή σκηνικού

Η υπόθεση Πάολο Κόστα κλείνει σήμερα θετικά εκτός και αν οι λανθασμένοι χειρισμοί και τα καμώματα μερίδας διοικούντων ανατρέψουν εκ νέου τα δεδομένα. Όπως γράψαμε και χτες η υπόθεση ναυάγησε μετά την παρέμβαση του αντιπροέδρου της εταιρείας Γιώργου Γεωργίου αλλά κατά τη διάρκεια της χτεσινή μέρας και μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις αλλά και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τονίζει ότι χρειάζεται τον παίκτη η υπόθεση αναθερμάνθηκε και οι δυο πλευρές ανανεώσαν για σήμερα το ραντεβού τους. Αν λοιπόν επιβεβαιωθεί ότι ο Πάολο Κόστα μπορεί να εξασφαλίσει την ελευθέρα του από την Ανόρθωση τότε ίσως και σήμερα ο παίκτης ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

Η αξία του Πάολο Κόστα είναι αδιαμφισβήτητη και το ζητούμενο είναι να δείξει τον απαιτούμενο επαγγελματισμό και πειθαρχία εντός και εκτός γηπέδου. Από τη στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς έδωσε το πράσινο φως η ευθύνη μεταφέρεται σε αυτόν και με βάση τους μέχρι σήμερα χειρισμούς του δικαιούμαστε να δηλώνουμε αισιόδοξοι.

Η χτεσινή μέρα είχε ακόμα μια επέκταση συνεργασίας αφού ο Μιροσάβλιεβιτς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και θα παραμείνει στην ομάδα μας για ακόμα δυο χρόνια. Πρόκειται για μια θετικότατη εξέλιξη αφού ο Σέρβος επιθετικός αποδυκνύει επανηλλήμενως πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα μας.

Με σημαντικές απουσίες την Άχνα
Μετά τον Κοσόφσκι εκτός μάχης για τον Σαββατιάτικο δύσκολo αγώνα με την Άχνα τέθηκε και ο Μοραίς. Πρόκειται για δυο σημαντικές απουσίες που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη της αποστολή της ομάδας μας και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να κερδίσουμε μια ομάδα που ξέχασε πότε έχασε για τελευταία φορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!