Ανησυχητικές ενδείξεις

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει αλλά κάποιοι φαίνεται ότι είναι άλλου δείχνοντας σημάδια εφησυχασμού έστω και αν αύριο αγωνιζόμαστε με την Αελ η οποία φέτος θα είναι από τους βασικούς μας ανταγωνιστές. Αναφερόμαστε σε μια σημαντική μερίδα των οπαδών μας που φαίνεται ότι θεωρούν το ντέρμπι κορυφής διαδικαστικού χαρακτήρα. Μόνο έτσι μπορούμε να ερμηνεύσουμε το ότι ένας στους δύο οπαδούς μας σκέφτεται τον αγώνα με την Πόρτο αντί αυτόν με την Αελ. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από το σχετικό δημοψήφισμα που διεξάγεται από την Τρίτη στην ιστοσελίδα μας. Με περισσότερες από 1600 συμμετοχές μόνο το 50% δηλώνει ότι σκέφτεται περισσότερο τον αγώνα του Σαββάτου, παρά αυτόν της Τετάρτης με την Πόρτο.  Μπορεί η ευρωπαϊκή πρόκληση καθώς και η πρωτιά στον όμιλο να μας έχουν γλυκάνει αλλά το να μην σκέφτονται κάποιοι ότι προηγείται ο αγώνας με την Αελ είναι λόγος για να προβληματιστούμε.

Αν στα πιο πάνω προσθέσουμε και το περιορισμένο ενδιαφέρον αναφορικά με την προπώληση το οποίο σχολιάστηκε και από τη διοίκηση τότε όλα δείχνουν ότι μια σημαντική μερίδα οπαδών μας δεν αντιλήφθηκε τη σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα που δεν θα έρθει επειδή μπορεί να κατακτήσουμε τους περισσότερους βαθμούς μετά που θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας στο Champions League. Ούτε η προϊστορία από μόνη της κερδίζει αγώνες άστε που η φετινή Αελ δείχνει να είναι αλλαγμένη στο καλύτερο  σε όλους τους τομείς.

Η άπειρη αλλά με ενθουσιασμό ομάδα της Αελ πρέπει να νιώσει το Σάββατο ότι αγωνίζεται σε μια καυτή έδρα αφού αυτό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Θεωρούμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται κανέναν Γιοβάνοβιτς για να τους επιστήσει την προσοχή αφού και από τις δηλώσεις ορισμένων συμπεραίνουμε ότι γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Δωρεάν προβολή ταξιδιωτικών γραφείωνΕπανερχόμαστε παρόλο που η ιστορία με τo See You έχει κουράσει τους πάντες και ιδιαίτερα όσους υπέφεραν με τις κουτοπονηριές του επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου στην εκδρομή της Ουκρανίας. Το See You προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαχρονική ανεπάρκεια του ισχυρίζεται ότι οι αναφορές μας και οι μαρτυρίες του κόσμου γίνονται λόγω μιας ανενεργούς συνεργασίας του apoel.net με το Top Kinisis. Πρέπει να πούμε ότι προ τριετίας με  προτροπή του Χριστόφορου Ποταμίτη και χωρίς δισταγμό σταματήσαμε να προωθούμε τη συγκεκριμένη συνεργασία. Από τότε παρέμεινε ένα link στο site μας το οποίο από χτες αφαιρέθηκε για να μην υπάρχει καμία διασύνδεση με το συγκεκριμένο γραφείο.

Είμαστε παράλληλα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα προβάλλουμε δωρεάν όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν (εκτός του See You)μέσω της ιστοσελίδας μας. Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να μπορέσει και το επίσημο γραφείο να επικεντρωθεί στην προσφορά  της στοιχειώδους εξυπηρέτησης σε όσους εξακολουθούν να το εμπιστεύονται.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!