Αντίστροφη μέτρηση

Το όνομα και μόνο του αντιπάλου είναι αρκετό για να δώσει κίνητρα στον οποιονδήποτε. Απομένουν πολύ λίγες ώρες για τον πιο καθοριστικό αγώνα της φετινής χρονιάς στον οποίο η ομάδα μας καλείται να παρουσιαστεί έτοιμη. Πάθος, σοβαρότητα και καλή απόδοση είναι τα στοιχεία που αν παρουσιαστούν θα μας δώσουν τη νίκη που όλοι θέλουμε. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού τις πρώτες τρεις ομάδες χωρίζουν συνολικά δυο βαθμοί και με νίκη μας περνάμε σίγουρα στη δεύτερη θέση. Με τον ομάδα της κυβέρνησης να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με μεγαλύτερο την έντονη αμφισβήτηση προς τον Τούτιτς, γίνεται εύκολα αντιληπτή η δυναμική που θα αποκτήσουμε σε περίπτωση νίκης.

Έχοντας απέναντι μας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και παίκτες που με κάθε απίστευτο τρόπο μπορούν να σκοράρουν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στο στόχο μας. Η σωστή οργάνωση που θα φέρει τους επιθετικούς σε θέση βολής είναι ένα ζητούμενο όπως επίσης και η αποτελεσματικότητα αφού κανένας Ονουάτσι δεν μπορεί να χάσει ευκαιρίες σαν και αυτές που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.

>

Η εξουδετέρωση των ατού της Ανόρθωσης είναι το άλλο ζητούμενο αφού πολλά πράγμα τα ξεκινούν από συγκεκριμένους παίκτες. Μοραίς και Σατσιάς αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή όπως και όλη η αμυντική γραμμή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που συνηθίζει συχνά πυκνά κάποιες εκπλήξεις όσον αφορά τους έντεκα, δύσκολα θα το πράξει αυτή τη φορά αφού όλα δείχνουν ότι θα προτιμήσει τους ίδιους που άρχισαν με την ΑΕΚ.

Τράττος και ο Θεός βοηθός
Ένας διαιτητής που αρέσκεται να συγκεντρώνει πάνω του την προσοχή όλων ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Παρασκευής και η απαίτηση όλων μας είναι να μην καθορίσει το αποτέλεσμα.

___________________________________________________

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!