Αντωνίου: Υπάρχουν αδυναμίες

Δεν κρύφτηκε και ούτε προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση αυτή τη φορά ο αντιπρόεδρος Αντωνίου στις δηλώσεις του. Παρά το ότι αρχικά επιχείρησε να προβάλει τα νέα στοιχεία (φαντασία) στη συνέχεια ανέδειξε τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας. Πρόκειται για αδυναμίες που υπάρχουν εδώ και μήνες προσθέτουμε εμείς. Αναλυτικά οι δηλώσεις Αντωνίου:

«Προσθέσαμε νέα στοιχεία. Οι παίκτες μας είχαν φαντασία, είχαν καλές προσπάθειες, αλλά φάνηκε η αδυναμίας μας τελειώσουμε τις φάσεις, ενώ φάνηκε και η αδυναμία μας μεσομαυντικά σε με 1-2 φάσεις και ευτυχώς που δεν το πληρώσαμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες όμως όταν δεν κάνεις ευκαιρίες αυτά τα γκολ στο τέλος τα πληρώνεις» τόνισε αρχικά ο κ. Αντωνίου.

Για το γεγονός ότι οι αδυναμίες είναι επαναλαμβανόμενες…

«Προβληματιζόμαστε από τις αδυναμίες που βγάζουμε, δεν μηδενίζω την προσπάθεια των παικτών  όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Υπάρχουν αδυναμίες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν άμεσα. Παίξαμε κάτω υπό πίεση και οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία όμως έτσι είναι όταν παίζεις στο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να  φεύγει αυτή η πίεση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!