Αντωνιάδης τριετίας

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα είναι και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μάριος Αντωνιάδης που συμφώνησε με τη διοίκηση και ανανεώνει πρόωρα το συμβόλαιο. Όπως είναι γνωστό ο διεθνής αμυντικός είναι ένας από τους 12 παίκτες που λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι αλλά μετά και από εισήγηση του Γιοβάνοβιτς επήλθε συμφωνία. Ο 22χρονος Αντωνιάδης πήρε φέτος τις ευκαιρίες που περίμενε εδώ και καιρό και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας. Παρόλο που στον τελευταίο αγώνα με την Αελ η απόδοση του κυμάνθηκε κάτω του μετρίου στους προηγούμενους είχε σχετικά καλή παρουσία και υπό προϋποθέσεις μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Η σημαντικότερη παράμετρος δεν είναι να έχει απλά χρόνο συμμετοχής αλλά να παίζει δίπλα από κάποιον αμυντικό που μπορεί να τον βοηθήσει να μάθει από τα λάθη του. Οι Καρυπίδης και Ολιβέιρα θεωρούνται οι ιδανικοί για κάτι τέτοιο αφού κουβαλούν τις εμπειρίες και την απαιτούμενη ποιότητα.

Οι συγκυρίες επέτρεψαν στον Αντωνιάδη να πάρει απρόσμενα ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό και το ζητούμενο τόσο για τον ίδιο όσο και την ομάδα είναι το μέλλον. Ποια θα είναι η πορεία του στο δεύτερο γύρω αν επιστρέψουν και παραμείνουν υγιείς οι «βασικοί».

Θα έχει την τύχη των περισσοτέρων Κυπρίων που διατηρούνται στο ρόστερ λόγω κανονισμών ή θα μπορέσει να δώσει ουσιαστικές βοήθειες;

Η απάντηση θα δοθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X