Απάντηση στους θεατρινισμούς

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της σχολιάζει τα τερτίπια και τους θεατρινισμούς του υπεθύνου της Μινέρβα (Κουτσοκούμνης) και του συνεργάτη του (Κυριακίδης). Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να αναφέρει τα εξής.

Ζητήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ να αποστείλει επιστολή στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του προς  το Εφετείο και ότι η οποία απόφαση του θα τύχει του απόλυτου σεβασμού από εμάς. 

Ο ΑΠΟΕΛ για να καταχωρήσει έφεση εναντίον της απόφασης της Δικαστικής επιτροπής που πάρθηκε στις 22/05 σε σχέση με τον διακοπέντα αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, θεωρεί ότι σέβεται πλήρως  το περιεχόμενο της Προκήρυξης  και των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Αυτό είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Με το να  ζητείται μια τέτοια επιστολή, στην ουσία, ζητείται από τον ΑΠΟΕΛ υπό μορφή προϋπόθεσης για να εκδικαστεί η έφεση του, που είναι υποχρέωση των Δικαστικών οργάνων της ομοσπονδίας,  να πράξει κάτι που δεν προνοείται στην Προκήρυξη και τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς.

Ο  ΑΠΟΕΛ σεβόμενο τις πρόνοιες της Προκήρυξης και των Πειθαρχικών Κανονισμών αναμένει από όλους ότι θα δείξουν τον ίδιο σεβασμό και είναι έτοιμος στις 29/05 ημέρα Πέμπτη στις 15.00 να προσέλθει στο εφετείο για να εκδικαστεί η υπόθεση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!