Απαιτείται πάθος και καλή απόδοση

Ακόμα και ο αγώνας στο Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλων θα κριθεί από τον ΑΠΟΕΛ και την εικόνα που θα παρουσιάσει σε έναν αγώνα που θα έχει πολλές προεκτάσεις έστω και να βρισκόμαστε στη 10η αγωνιστική. Είναι το πρώτο πραγματικό ντέρμπι απέναντι στο βασικό μας αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ομάδα μας καλείται να δείξει χαρακτήρα και ποιότητα. Η διάθεση των παικτών θα κρίνει πολλά αφού πρόκειται για έναν αγώνα που το πάθος για τη νίκη θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Ο ΑΠΟΕΛ κουβαλά το βάρος του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλοι πρέπει να δείξουν πως μπορούν να το αντέξουν. Από την άλλη ο αντίπαλος μας φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση μετά και την αλλαγή προπονητή αλλά μια ήττα θα τον επιστρέψει στα προβλήματα.

Μια πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτούμε προκειμένου να τη διαχειριστούμε σωστά είναι πως μέχρι στιγμής η απόδοση στο πρωτάθλημα δεν ήταν ικανοποιητική. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι γνωστοί και δεν είναι της ώρας να τους αναφέρουμε ή να τους αναλύσουμε.

Παρά τα όποια προβλήματα ο Δώνης καλείται να κάνει τις καταλληλότερες επιλογές σε άτομα και πλάνο έτσι ώστε να δούμε την ομάδα να ανταπεξέρχεται των δεδομένων δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει. Το βασικότερο ζήτημα αφορά τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας λόγω των  τραυματισμών του Αλωνεύτη και του ντεφορμάρισματος του Ντε Βινσέτι.

Αν η ομάδα βρει τις λύσεις σε αυτά θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για το +5 που θα επαναφέρει την τάξη!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!