Απλά υποφερτός

Μπορεί ο Φινκ στις δηλώσεις να επιλέγει να υποβαθμίζει τα στραβά της ομάδας μας αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα αναγνωρίζει και ότι παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει. Ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα κυπέλου ήταν βελτιωμένος σε σχέση με την άκρως προβληματική εμφάνιση με την Ομόνοια αλλά και πάλι είχε χτυπητές αδυναμίες. Πέραν του «νεκρού» διαστήματος από το 20 μέχρι το 45 παρατηρήθηκε και πάλι αδυναμία στο δημιουργικό κομμάτι έστω και αν ο Γκόμες είχε γενικά καλή παρουσία. Η ομάδα μας ήθελε να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ αλλά δεν τα κατάφερε όχι μόνο γιατί χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σιέρινταν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά γιατί γενικώς δεν μπόρεσε να εξασκήσει πίεση. Ο Ιρλανδός δεν είχε στηρίγματα εντός περιοχής και όποτε επιχειρούσε να κινηθεί εκτός αυτής, κάνοντας τη γνωστή του κίνηση από τα άκρα στην επανορθωτική του Καμινσκι υπήρχαν μόνο συμπαίκτες του.

Σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα είδαμε την Ανόρθωση να κερδίζει χώρους και να φτάνει με ευκολία μέσα στην περιοχή του Πάρντο και στη συνέχεια του Χιώτη. Η νευρικότητα που παρουσιάζει η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα έστω και αν χτες δεν δεχτήκαμε τέρμα.

Ο Καρλάο πρόσθεσε ακόμα ένα 90λεπτό και η ελπίδα όλων είναι ότι θα τον βοηθήσει να παρουσιαστεί πιο άνετος στη συνέχεια. Ένα αχρείαστο φαουλ και κίτρινη στο κέντρο του γήπεδο στα αρχικά στάδια του αγώνα τον έκανε νευρικό στη συνέχεια αλλά και να μην μπορεί να αγωνιστεί ελεύθερα.

Η σειρά αγώνων με την Ανόρθωση συνεχίζεται το Σάββατο σε έναν αγώνα όμως που απαγορεύεται να έχουμε απώλειες. Όσο και αν αυτό αγχώνει είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Όπως και η ανάγκη να γίνουμε από υποφερτοί, καλοί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!