Απογοητευμένος για Ατόρνο, happy με ομάδα

Η απογοήτευση για τον τραυματισμό του Ατόρνο ήταν έκδηλη στο πρόσωπο και τις δηλώσεις του προπονητή μας ο οποίος αποχώρησε και κάπως εκνευρισμένος όταν ρωτήθηκε για το αν είχε συνάντηση με τη διοίκηση για το θέμα της ανανέωσης του, λέγοντας πως δεν είναι κάτι που θέλει να σχολιάσει. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γιοβάνοβιτς

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με το τελικό αποτέλεσμα να είναι δίκαιο. Στην ομάδα μας υπήρχε αρκετή δόση νευρικότητας, ενώ έγινε και αρκετά μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό έχει σημασία για μας» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σέρβου τεχνικού.

Τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη…

«Οι ποδοσφαιριστές ήξεραν πόση σημασία είχε το παιχνίδι ειδικά μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Καταφέραμε να είμαστε αρκετά επικίνδυνοι με καλό ρυθμό στο παιχνίδι μας. Αυτός ο ρυθμός μας έδωσε την ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ νωρίς, όμως δεν τα καταφέραμε. Αναγκαζόμασταν να τρέξουμε περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γραμμές μας ήταν πιο κοντά. Είχαμε καλή κυκλοφορία και ήμασταν πιο ασφαλείς. Ήταν φανερό ότι οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Το ήθελαν πολύ. Φάνηκε ότι υπήρχε άγχος και αυτό είναι φυσιολογικό και θα το ζούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον Ατόρνο…

«Υπέστη κάταγμα περόνης. Δεν έχουμε και πολλά πράγματα για να χαιρόμαστε το τελευταίο διάστημα. Είναι μια άσχημη εξέλιξη για μας. Θέλουμε να αποθεραπευτεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Ήταν μια κάκιστη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή μας».

Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα γίνονται στο διοικητικό κομμάτι, ενώ τόνισε πως δεν θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής στη θέση του Ατόρνο και αρνήθηκε να σχολιάσει το κατά πόσο έγινε επαφή με τη διοίκηση για το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!