ΑΠΟΕΛ vs Ανόρθωση 0-1

Για την ιστορία και μόνο πρέπει να πούμε ότι είχαμε και αγώνα στο ΓΣΠ, έστω και αν στο μυαλό όλων ήταν η φιέστα που θα ακολουθούσε. Δυστυχώς η ομάδα μας έχασε αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις 3 ξεκάθαρες ευκαιρίες που βρήκε αλλά δέχτηκε και ένα αστείο τέρμα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε με την 11αδα που επέλεξε οτι ήθελε να κερδίσει και αυτόν τον αγώνα αφού παρέταξε τους λεγόμενους βασικούς. Μοναδική εξαίρεση οι Σατσιάς και Αλεξάνδρου που πήραν τη θέση του τιμωρημένου Μοραις και ανέτοιμου Μποαβεντούρα αντίστοιχα. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που είχε την εδαφική υπεροχή και προσπαθούσε κρατώντας περισσότερο την μπάλα να φτάσει στο γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία έγινε από τον Κόντη οταν η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο αγώνας ηταν ανοικτός και χωρίς ιδιαίτερα κλειστές άμυνες έτσι και η Ανόρθωση έφτασε με αξιώσεις 1-2 φορές μπροστά από την εστία του Χιώτη.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου έγινε από τον Τρισκόφσκι όταν βρέθηκε μόνος αλλά λίγο πριν πλασάρει τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μαρσίνιο να αντιαθιστά τον Πίντο σε μια προσπάθεια του προπονητή να λειτουργήσουμε καλύτερα μεσοεπθετικά. Ο Μαντούκα έχασε μοναδική ευκαιρία στο 55 οταν σε τετατετ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα και λίγο μετά η Ανόρθωση μας τιμώρησε.

Μετά από διαδοχικά λάθη των Γκριτσάροφ και Κόντη ο Καφού κέρδισε την μπάλα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η εξέλιξη πείσμωσε τους παίκτες μας που προσπάθησαν να αντιδράσουν και ο Τρισκόφσκι στο επόμενο λεπτό έχασε μια καλή ευκαιρία.

Στα τελευταία 20 λεπτά η Ανόρθωση έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοκλί με δεύτερη κίτρινη ενώ στο 75 ο Σλάρι αντικατέστησε τον Αλμέιδα. Μια κεφαλιά του Κόντη πέρασε μόλις έξω έτσι ο χρόνος άρχισε να λειτουργεί εις βάρος μας. Η είσοδος του Μποαβεντούρα στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα εις βάρος μας δεδομένα έτσι το τελικό σφύριγμα του Τρύφωνος ανέδειξε την Ανόρθωση νικήτρια.

ΑΠΟΕΛΧιώτης, Πουρσαιτίδης, Αλεξάνδρου, Κόντης, Γκριτσάροφ, Σατσιάς (82 Μποαβεντούρα), Πίντο (46 Μαρσίνιο), Χαραλαμπίδης, Μαντούκα, Τρισκόφσκι, Αλμέιδα (75 Σολαρι)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!