ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια 2-2

Σε ένα αγώνα που κανείς δε θα θυμάται σε λίγες μέρες η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη με την ομόνοια Το ανύπαρκτο ενδιαφέρον είχε ως αποτέλεσμα και την τυπική παρουσία 2 περίπου χιλιάδων οπαδών μας, ενώ αυτό που προκάλεσε ενδιαφέρον ήταν τα διαιτητικά λάθη αλλά και η απόφαση του Γιοβάνοβιτς να ξεκουράσει μόνο τον Μαχλά. Ο Έλληνας επιθετικός φυσικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να αντικαταστήσει τον προβληματικό Τσόροβιτς και τραυματίστηκε και όλοι πλέον αναμένουν την ιατρική γνωμάτευση ενόψει κυπέλλου.

Όσον αφορά τη διαιτησία του Γερασίμου η Ομόνοια επίσημα και προληπτικά διαμαρτύρεται έστω και αν ήταν η ομάδα που πρώτη επωφελήθηκε σοβαρό λάθος τους διαιτητή όταν ο Χαϊλής άγγιξε την μπάλα με το χέρι προτού σκοράρει το δεύτερο γκολ. Ο Γερασίμου στις καθυστερήσεις ξεγελάστηκε από ένα πέσιμο του Μακρίδη στην περιοχή καταλογίζοντας πέναλτι αλλά ο παίκτης μας έστειλε την μπάλα έξω.

Η Ομόνοια κατάφερε δυο φορές να προηγηθεί θυμίζοντας μας σε έναν ακόμα αγώνα ότι το ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα. Οι παίκτες του Τούτιτς χωρίς να είναι καλύτεροι αλλά και χωρίς να πιέσουν κατάφεραν να σκοράρουν. Η απάντηση μας μετά το 0-1 ήταν άμεση αφού στην επόμενη επίθεση ο Μακρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος κίνηση του Λεωνή και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

>

Ο Τσόροβιτς που προτιμήθηκε για την κορυφή της επίθεσης στο πρώτο ημίχρονο ήταν κινητικός αλλά έδειξε πόσο ανέτοιμος είναι για τέτοιου επιπέδου αγώνες αφού σε κάποιες φάσεις ήθελε αλλά δεν μπορούσε να κάνει το αυτονόητο. Ο Γιοβάνοβιτς θέλοντας να τον προστατέψει τον αντικατέστησε αλλά και ο Μαχλάς που μπήκε στη θέση του δεν μπορέσει να λύσει το πρόβλημα έστω και να είχε με τη σειρά μια ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ.

Η Ομόνοια πήρε στο 55′ και πάλι προβάδισμα στο σκορ αλλά ο Κόντης έδωσε τη λύση στο 69′ όταν με κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα.

Το τελικό 2-2 μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο ενώ από την ομάδα μας καλύτεροι σε απόδοση ήταν οι Μακρίδης και Κόντης.

ΑΠΟΕΛ
Νικολόσκι, Φλορέα, Σεγκιρί, Μπρόερς, Δασκαλάκης (63′ Λουκά), Μακρίδης, Πίντο, Κόντης, Μιροσάβλιεβιτς, Μιχαήλ, Τσόροβιτς (46′ Μαχλάς – 83′ Παναγιώτου).

– Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκε το τρόπαιο του δευτεραθλητή στην ομάδα μας με τον Χρύση Μιχαήλ να το παραλαμβάνει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!