Αποτελειώστε τους

Η ομάδα της ΕΝΠ βαδίζει ολοταχώς προς τη δεύτερη κατηγορία και με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί να αποσοβήσει το μοιραίο. Η ομάδα που δέχτηκε επτά τέρματα από την ομόνοια χωρίς την υποτυπώδη προσπάθεια έδιωξε ακόμα έναν προπονητή, της έκλεισε την πόρτα ο Κασσιανός και αγοράζει απεγνωσμένα παίκτες μπας και γίνει κανένα θαύμα στον μεταξύ μας αγώνα. Αυτή την ομάδα έχουμε καθήκον να την τιμωρήσουμε και με τη νίκη μας να συμβάλουμε στη διαβάθμιση της. Αποτελεί μύθο το ότι το Παραλίμνι είναι φιλικό προς εμάς σωματείο αφού εδώ και δεκαετίες θεωρούν και αυτοί τους μεταξύ μας αγώνες ως λόγο ύπαρξης τους. Όλα αυτά λοιπόν όπως και η διατήρηση μας στην πρώτη θέση είναι λόγοι και κίνητρα για να πάμε στο Παραλίμνι αποφασισμένοι για τη νίκη.

Η αρνητική παράδοση είναι επίσης κάτι που πρέπει να τελειώσει το Σάββατο όπως και πολλές άλλες που αφορούν τις επιδόσεις σε άλλα γήπεδα όπως το Παπαδόπουλος κα το Τσίρειο αφού μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το βρώμικο παιχνίδι που μας έχει στήσει η Ομόνοια.

Από αγωνιστικής πλευράς η μοναδική απώλεια είναι η απουσία του τιμωρημένου λόγω καρτών Χάτζι ενώ σημαντική θεωρείται η επάνοδος των Πουρσαϊτίδη και Μοράις οι οποίοι θα είναι στο αρχικό σχήμα. Η ομάδα μας στους δυο τελευταίους αγώνες με Δόξα (κύπελλο) και Πέγεια (πρωτάθλημα) δεν είχε την καλύτερη δυνατή απόδοση και το Σάββατο θα πρέπει να πιάσει την καλύτερη δυνατή απόδοση για να πετύχουμε το στόχο μας.

Στο μεταγραφικό σκηνικό επικρατεί η γνωστή στασιμότητα και στη σημερινή συνάντηση του με τα ΜΜΕ ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να μπει για ακόμα μια φορά στη διαδικασία να εξηγήσει γιατί δεν προχωρήσαμε στην απόκτηση κάποιου παίκτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!