Ας είναι και έτσι!

Ίσως να αποτελεί και είδηση το γεγονός οτι η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες. Για να μη παρασύρονται όσοι δάνεισαν τον αγώνα αυτό έγινε με έναν τρόπο που απλά επιβεβαίωσε οτι ο ΑΠΟΕΛ είναι άρρωστος και πως θα χρειαστεί και άλλο χρόνο προκειμένου να γίνει καλά. Απέναντι στα παιδαρέλια του Ολυμπιακού οι παίκτες του Φίνκ έδειξαν τρομερή δυσκολία στο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας μας ήταν κάτω του μετρίου με τους παίκτες να μην μπορούν να δημιουργήσουν καν προϋποθέσεις για ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα βελτιώθηκε κάπως αλλά μην φανταστείτε κατι αξιόλογο. Το μοναδικό θετικό ήταν οτι στο διάστημα αυτό ήρθε το γκολ μετά πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιμπούρ.

‎Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε περίπου στα ίδια πλαίσια προηγούμενων αγώνων. Ένα ΑΠΟΕΛ ανούσιο επιθετικά και με λίγες τελικές προσπάθειες δεν κατάφερε να μετουσιωσει την κατοχή της μπάλας την οποία διατήρησε σε όλο σχεδόν το πρώτο μισό.

Τελικός παραλήπτης της μπάλας ήταν σχεδόν πάντα ο Τζιμπουρ ο οποίος δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός σε παρα μόνο σε 1-2 περιπτώσεις.

‎Ιωάννου και Κωνσταντίνου αγωνιστηκαν στο αριστερό και δεξί μεσοεπιθετικο άκρο της ομάδας. ‎Ο Κωνσταντίνου έδειξε να έχει αρκετή όρεξη για μπάλα με αρκετές προσωπικές επελασεις και εκρηκτικοτητα κατά μήκος της δεξιάς γραμμής. Ο Ιωάννου κλήθηκε να αγωνιστεί σε μια θέση που δεν ξέρουμε αν είχε ποτέ ξανά την ευκαιρία να παίξει σε επίσημο αγώνα. Δεν έδειξε να την γνωρίζει ιδιαίτερα έτσι δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή τη παρουσία του.

Το ‎δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αλεξάνδρου να περνάει την θέση του Αρτυματα και να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης μαζί με ρτον Τζιμπουρ. Ταυτόχρονα ο Ντε Βισεντι τραβήχτηκε λίγο πιο πίσω και το Μοραις να μένει ως μόνος καθαρός αμυντικός χαφ.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε με περισσότερη όρεξη μας και κατάφερε να βάλει αρκετή πίεση στην άμυνα του Ολυμπιακού, χωρίς να καταφέρνει παρόλα αυτά να απειλήσει.

Σε μια οργανωμένη επίθεση τελικός αποδέκτης Νεκτάριος ο οποίος από πλάγια τρανταξε το δοκάρι.‎ Χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει πολλές πραγματικές ‎ ευκαιρίες,  ο ΑΠΟΕΛ μετά από μια καλή επιθετική προσπάθεια κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Ολυμπιακού που ανέκοψε το σουτ του Τζιμπουρ προς την πόρτα.  Εκτέλεσε ο ίδιος ο παιχτης ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα η ομάδα μας δεν κατέγραψε οποιαδήποτε άλλη ουσιαστική φάση. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Φινκ στον πάγκο ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κακή εικόνα των προηγούμενων αγώνων και πρόσθεσε άλλη μια προβληματική εμφάνιση στο ενεργητικό του.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο (84′ Παπάζογλου), Κακά, Αμορίν, Ρίισε (79′ Αντωνιάδης), Μοράις, Αρτυματάς (46′ Αλεξάνδρου), Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Ντε Βινσέντι, Τζιμπούρ

Κίτρινες: Ντε Βινσέντι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!